Güneş yanığına ne iyi gelir?

Güneş yanığına ne iyi gelir sorusuna en popüler yanıt her zaman yoğurttur. Peki yazın en güzel yanı olan plaj keyfini bir kabusa çeviren güneş yanığına ne iyi gelir? İşte güneş yanığına ne iyi gelir sorusunun cevabı:

Haberler 16.07.2017 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güne yanna ne iyi gelir? Yazn en çok sorduumuz soru bu olabilir. Yazn en keyifli taraf olan plaj keyf, güne yan ile zaman zaman kabusa dönüebiliyor. Bunu engellemek için daha plajdayken önlem almakta fayda var. Eer her eye ramen güne yanklarndan kurtulamazsanz, merak etmeyin. çözümü var. Güne yanna ne iyi gelir diyorsanz ite cevab:

Salatalk: Güne yanna ne iyi gelir diyorsanz, öncelikle bilmeniz gereken cilt tedavilerinde ana besin olan salataln güne yanklarna da deva olduu. Salatal kabuklar ile birlikte rendeledikten sonra suyunu skn ve güne yan olan bölgeye sürün. Böylelikle cilt ferahlayacak ve ac hissi azalacaktr.

Zeytinya: Güne yanklarnda zeytinyat tek bana bir mucize olabilir. Zeytinya hem güne yanndan kaynaklanan Arlar ortadan kaldrr hem de cildi yumuatarak sertlemesini ve gerilmesini engeller.

Yourt: Güne yanna ne iyi gelir sorusunda ilk akla gelen her zaman yourttur. Bu aslnda bir klie deil çünkü souk yourt gerçekten güne yanklar için etkili bir çözüm. Günde birkaç kere uyguladnzda acnn azaldn göreceksiniz.

Aloe Vera: Güneten yanklar için aloe vera, doruluu kantlanm bir çözüm yoludur. Aloe vera nemlendirici etkisiyle ar ve acy ortadan kaldrr.

Su tüketimi: Güne yanklar için yanan bölgelere bir ey sürmek iyi gelse de ayn zamanda su tüketimi de önemlidir. Böyleylikle cildinizin kaybettii nem yenilenecek ve böyleylikle ac hissi azalacaktr. Üstelik su tüketimi sayesinde vücuttaki hücrelerin de susuz kalmas engellenir.

Elma Sirkesi: Güne yanna ne iyi gelir sorusunun bir baka cevab da elma sirkesi. Güneten yanklarnn üzerine bir pamuk yardmyla elma sirkesi sürülmesi acy azaltr.

Siyah çay: Türkler için bir vazgeçilmez olan çay, güne yanklar tedavisinde de etkili. Güne yan olan bölgeye poet çay yerletirirseniz yanma hissi azalacaktr.

Ana Sayfaya Git