Medya'ya sağlık indirimi!

Özel Bağlar Hastanesi ile Güneydoğu Yerel Gazeteciler Derneği arasında gazetecilerin sağlık hizmetlerinden yüzde 25 indirimli faydalanması için protokol imzalandı.

Haberler 15.04.2019 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte yaynlanan alt yerel gazetenin bir araya gelerek oluturduu Güneydou Yerel Gazeteciler Dernei (GYGD) ile Özel Balar Hastanesi (ÖBH) arasnda gazetecilerin salk hizmetlerinden indirimli faydalanmas için protokol imzaland.

Diyarbakrn merkez Balar ilçesinde 2011 ylndan beri tam teekküllü olarak hizmet veren Özel Balar Hastanesi ile Güneydou Yerel Gazeteciler Dernei arasnda yaplan görümelerin ardndan kentte görev yapan gazetecilerin salk hizmetlerinden yüzde 25 indirimli faydalanmas için protokol imzaland.

Basn emekçilerin sorunlarn iyi biliyoruz

GYGD temsilcileri hsan Özdemir, Osman Ergün, Mehmet Zeki Özer ve Mesut Fiançiçekin Özel Balar Hastanesi Genel Müdürü Zeynep Odaba Filiz ile yaptklar görümenin ardndan gerçekleen imza töreninin ardndan konuan Zeynep Odaba Filiz, basn emekçilerinin zor artlar altnda çaltklarn belirterek, Bize bu teklif geldiinde memnuniyetle karladk. Basn camiasna bu yönde bir katkmz olmas açkça bizi heyecanlandrd ve ksa zaman içinde de protokolü imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz. dedi.

Yerel basn için çalmaya devam edeceiz

GYGD Genel Sekreteri Osman Ergün, Dernek olarak ilk amaçlarnn gazeteler ve çalanlarn artlarn iyiletirici çalmalar olduunu söyledi. Ergün, Özel Balar Hastanesi ile yaplan görümelerin ksa sürede pratie dökülmesinin sevindirici olduunu belirterek, Özel Balar Hastanesine teekkür ediyoruz dedi.

Basn emekçilerine yüzde 25 indirim

ndirim hakknda bilgi veren GYGD Bakan Yardmcs hsan Özdemir ise, hem gazetecilerin hem de bakmakla yükümlü olduklar kiilerin SGK Katlm Pay hariç yüzde 25lik indirimden yararlanabileceini belirterek, Gazeteci arkadalarmz, hastanede sezaryen, sünnet ve kürtaj dndaki tedavi hizmetlerinden faydalanabilecekler. Bunun için hastaneye geldiklerinde çalan olduklarna ilikin hasta giri ilemlerini yaptrmalar ve banko görevlilerine Kurumunu ibraz etmeleri gerekiyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git