Morluklar ve gözaltı torbalarına elveda

Daha çok yorgunluk, uykusuzluk ve demir eksikliğinden kaynaklı oluşan göz çevresindeki morluk ve torbalar dış görünüşümüzde olumsuz bir görüntü oluşturuyor. Göz çevresi dokusunun, ciltteki en ince ve daha az kolajen içeren bölge olduğuna dikkat çeken uzmanlar, belirtilerin 30’lu yaşlardan itibaren kendini göstermeye başladığını ifade ediyorlar.

Haberler 29.08.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göz çevresindeki morluklar ve torbalar özellikle kadnlara kendilerini mutsuz hissettiriyor. Erken önlem alnmas halinde yüzün en dikkat çekici bölgesi olan göz çevresinde genetik ve çevresel faktörler nedeniyle oluan morluklardan ve gözalt torbalarndan uygun bir bakm süreci ile kurtulunabiliyor.

BAKIM KREMLER

Bakm kremleri yalanmaya kar sava açan aktörlerin banda geliyor. Türkiyede yerli kozmetik ürünleri arasnda en çok tercih edilen göz çevresi bakm kremlerinden olan Sinoz Göz çevresi Bakm Kremi, cildin doal kolajeninin artmasna olanak salayarak salkl görünmesine yardmc oluyor. Yüzde yüz yerli Sinoz Kozmetik tarafndan üretilen göz çevresi bakm kremi, özel içeriinde yer alan bitki özleri sayesinde yorgunluk, uykusuzluk ve çevresel etkenlerin yol açt morluklara ve gözalt torbalarna etkili bir çözüm sunuyor.

Salkla parlayan, kusursuz bir cilde sahip olmak isteyenlerin ilk seçimi olan Sinoz göz çevresi bakm kremi, güçlü antioksidan özelliine sahip olan bitki özleri ile desteklenerek hazrlanyor. Ürünün gece ve gündüz düzenli olarak kullanlmasyla göz çevresindeki morluklar ve gözalt torbalarndan ksa sürede kurtulmak mümkün.

Ana Sayfaya Git