Turizm elçisi gibi “cerrah”

Plastik Cerrah Op. Dr. Ubur, çok sayıda ülkeden gelen hastalara sihirli elleriyle estetik ameliyatları gerçekleştirerek, Diyarbakır’da sağlık turizminin gelişmesinde öncü isim oldu.

Haberler 19.09.2020 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baarl ameliyatlar sayesinde ünü tüm dünyaya yaylan Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzman Op. Dr. Mehmet Can Ubur, çok sayda ülkeden gelen hastalara sihirli elleriyle estetik ameliyatlar gerçekletiriyor. Diyarbakrda salk turizminin gelimesine de katk sunan baarl cerrahn kliniinde ameliyat olan hastalar memnun ekilde ülkelerine dönüyor.

KISA SÜREDE DKKATLER ÜZERNE çEKT

Akdeniz Üniversitesi Tp Fakültesinden mezun olduktan sonra Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzman olan Op. Dr. Mehmet Can Ubur, Diyarbakrda çok sayda baarl ameliyatlar gerçekletirdi ve ksa sürede dikkatleri kendine çekmeyi baard.

HASTALAR SOSYAL MEDYADAN ULAIYOR

Ardndan ünü tüm dünyaya yaylan baarl cerrah Avrupadan ve Ortadou ülkelerinden çok sayda hasta tercih etmeye balad. Sosyal medyay aktif ekilde kullanan Op. Dr. Mehmet Can Ubura bu mecralardan ulaan hastalar Diyarbakra gelerek, tedavi oluyorlar.

DETAYLI MUAYENENN ARDINDAN BAARILI AMELYATLAR

Bu hastalardan biri de burun estetii yaptrmak isteyen Ukrayna vatanda Viktoriia Drutsa (25) Op. Dr. Mehmet Can Uburun baarsn sosyal medyadan duyan Drutsa, eini de yanna alarak, Diyarbakra geldi. Detayl muayenenin ardndan ameliyat olan Drutsa, burun estetii yaptrmak istediini ancak ülkesinde iinde baarl bir cerrah bulamad için yabanc ülkelerden doktor arayna girdiini söyledi.

BAARILI AMELYATLARI GÖRDÜKTEN SONRA, HEMEN KARAR VERDM

Daha sonra nstagramda Op. Dr. Uburu kefettiini ifade eden Drutsa, Ukraynann Odessa ehrinden geldik. Uzun zamandr burun estetik ameliyatn yapmay düünüyordum, Op. Dr. Mehmet Can Uburun yapt baarl ameliyatlar sosyal medyada gördükten sonra, hemen karar verdim ve onunla irtibata geçtim dedi.

Türkiyedeki cerrahlar ve Op. Dr. Mehmet Can Uburu baarl bulduunu belirten Drutsa, Uburun zaten Instagramda ameliyatlarn gördüümde bu doktordan baka hiçbir doktoru aratrmadm. Biliyorum ki Türkiyede plastik cerrahi çok iyi gelimitir. O yüzden Türkiyede doktor aratryordum ve buldum diye konutu.

RUSYA, UKRAYNA, ALMANYA VE IRAKTAN çOK SAYIDA HASTA BZ TERCH EDYOR

Op. Dr. Mehmet Can Ubur ise, sosyal medyann yaygnlamasyla birlikte doktorlarn da bu alana yöneldiklerine dikkati çekti.

Bu sayede çok sayda hastayla irtibat kurduunu aktaran Op. Dr. Mehmet Can Ubur, Bölge halk daha önceden Ankara ve stanbul gibi büyükehirlere tedai olmaya gidiyordu. imdi ise sosyal medya sayesinde buradaki doktorlar baarlarn bu mecrada gösterebiliyorlar. Bu da yurtdndan bile hastalarn Diyarbakra kadar gelmesini salyor. Sosyal meydann aktiflemesiyle birlikte doktorlar artk küçük bir yerde bile olsalar, kendilerini kantlayabiliyor. Bu da yurtdndan hastalarn gelmesine neden olabiliyor. Hasta doktorunu sosyal medya üzerinden görüyor ve online olarak görüüyor. Bu görümede merak ettii tüm bilgileri öreniyor. Ameliyatla ilgili korku ve üpheleri varsa bunlardan arnarak, Diyarbakra gelip tedavi oluyorlar. O yüzden son bir ay içerisinde yurtdndan baya hastamz burada tedavi olmak için geldi. Bunun katlanarak, devam edeceini düünüyoruz. Daha çok Rusya, Ukrayna, Almanya ve Iraktan çok sayda hasta bizi tercih ediyor. Komu ülkelerin yannda Avrupadan da çok sayda hasta salk turizmi kapsamnda Diyarbakra gelmeye baladlar eklinde konutu.

BURUN AMELYATLARINDA BAARI BÜYÜK

Daha çok meme büyütme ve küçültme, renoplasti, ka kaldrma, gamze estetii, yanak inceltme ameliyatlarn yaptn anlatan Op. Dr. Mehmet Can Ubur, özellikle burun ameliyatlarnda çok baarl olduklarn ve ameliyat sonras morarma olmadan 8-10 gün içinde burnun yeni halini aldn aktard.

Ana Sayfaya Git