Kur farkı transferi vurdu

Kur farkında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle Beşiktaş, transfer konusunda beklemeye başladı. Eldeki kadroyu koruyacak olan siyah beyazlılarda, herhangi bir transfer hareketliliği yaşanmıyor.

Haberler 19.08.2018 - 12:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta transfer için beklemeye geçti. Kadrosunu Dorukhan Toköz, Umut Nayir, Güven Yalçn ve Enzo Rocoyla takviye eden siyahbeyazllar, son dönemde özellikle dövizde yaanan kur dalgalanmas nedeniyle transferde beklemeye karar verdi. Özellikle Premier Ligden kadroya takviye yapmay düünen yönetim, Adada forma giyen isimlerin yllk ücret için kapy 34 milyon Eurodan açmasnn ardndan geri adm att. Teknik Direktör enol Günele transfer konusunu görüen ve eldeki kadroyla yola devam edilip edilemeyecei konusunda görü alveriinde bulunan yöneticiler, u anda transfer konusunda giriimde bulunmuyor.

Marco Fabian listede yok

Beiktan dün akam stanbula getirdii iddia edilen Eintracht Frankfurtun 10 numaras Marco Fabiann, Beiktan listesinde olmad ve bu futbolcuyla herhangi bir görüme yaplmad örenildi. Beiktan transfer listesinde olmayan ve u anda Alman ekibiyle hazrlklarna devam eden Fabianla ilgili olarak bundan sonraki dönemde de giriimde bulunulmayacak. Transfer için beklemeye geçen yönetim, eer bonservis bedeli ödemeden uygun bütçeli bir kaleci bulursa kadrosuna katacak. Siyahbeyazllarda bir dier hedef de 10 numara pozisyonunda forma giyen bir isim. Bonservis ücreti olmayan oyuncularla temas kuran Beiktal yöneticiler, bu isimler arasnda, kulübün ekonomisini sarsmayacak bir oyuncu transfer etmenin hesaplarn yapyor. Aksi bir durumda ise, transfer yaplmayacak ve eldeki kadroyla yola devam edilecek. Mevcut kadrodaki oyuncularn alacaklarna öncelik veren yönetim, ödemelerin aksamamas ve futbolcularn kafalarnn rahat olmasn istiyor.

Ana Sayfaya Git