12 Bingölspor’da teknik direktör Hüseyin Kaya

Bölgesel Ligi (BAL) takımlarından 12 Bingölsopr’un teknik direktörü belli oldu. Diyarbakırlı teknik adam Hüseyin Kaya, yeşil beyazlı takımla tekrar anlaşma sağladı. Geçen sezonun son 4 haftasında 12 Bingölspor’un başına geçen ve önemli başarılara imza atan Hüseyin Kaya’nın yardımcıları da belli oldu. Ahmet Ayata’nın kaleci ve Oktay Kahraman’ın ise yardımcı antrenör olarak görev yapacağı takımın hedefi de şampiyonluk olarak belirlendi.

Haberler 27.08.2019 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik Direktör Hüseyin Kaya, 12 Bingölsporun baarl olmas için bu yl çok çalacaklarn söyledi. Kaya, antrenör arkadalaryla yeni sezon için çok önemli bir planlama yaptklarn ve 12 Bingölsporun baarl olup 3. Lige çkmas için var güçleriyle mücadele edeceklerini belirtti. Kaya, Bingölün ve Bingöl halknn 3. Ligi hak ettiini bu nedenle çok zor bir görevlerinin olduunu kaydederek, Biz bu takm baarl klmaya geldik. Oktay ve Ahmet hocayla gönül birlii yaptk. 12 Bingölsporu hak ettii yerlere tamak için çok çalacaz ve bize güvenenlerin inançlarn boa çkarmayacaz. Zor olan görevimizi laykyla yerine getireceiz dedi.

Diyarbakr en iyi ekilde temsil etmek istediklerini vurgulayan Kaya, Hem Bingöl hem de Diyarbakra kar sorumluluumuz var. Birbirine dost ve aile olan bu iki güzel ehrin insanlarna ampiyonluk yaatmak istiyoruz. Bunun için bata Bingöl halk ve sporseverlerini yanmzda görmek ve destek olmalarn bekliyoruz. Arzuladmz birlik ve beraberlii salayp, baarl olacaz eklinde konutu.

Yeni sezon hazrlklarna ve transfer çalmalarna da deinen Kaya, sözlerini öyle tamamlad:

Önemli bir ekibimiz var. nandmz ve güvendiimiz futbolcu arkadalarmza baz takviyeler de yapacaz. Ama bu takviyeler sradan olmayacak. Bize güç katacak isimleri kadromuza katmaya çalacaz. Yeni sezon hazrlklarmz da en iyi ekilde tamamlayp, lige iyi bir balangç yapmaya çalacaz.

Ana Sayfaya Git