İbo Aslan Dünya şampiyonu

Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen Vendetta şampiyonlar gecesinde ringe çıkan 23 yaşındaki genç MMA dövüşçüsü İbo Aslan, rakibini nakavt ederek dünya şampiyonluk kemerini beline taktı.

Haberler 27.06.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vendetta ampiyonlar gecesine MMA dövüçüsü bo Aslan damga vurdu. Maçn bandan itibaren rakibine bask uygulayan Türk sporcu, adeta ov yapt. 1.90 boyunda ve 106 kilo dövüçü karlamay nakavt ile alarak müthi bir zafere daha imza att. Salonu tklm tklm dolduran Türk ve Avusturyal seyirciler Aslan tezahürata boarken, bo karlamann ardndan babas Cuma Demirarslan ve promotörü Bülent Salam ringe davet ederken, duygusal anlar yaand. bo yapt konumada, Öncelikle babamn bana verdii emekler ve yardmlar hiçbir ekilde ödeyemem kendisine huzurlarnzda teekkür ediyorum. Promotörüm Bülent Salam da çok büyük emekler vererek dünya ampiyonu olmam için elinden geleni yapt. Antrenörlerim, ekibim ve sponsorlarmn da bu baarda büyük emei var. Siz seyircilerim ve bana destek olan herkese huzurlarnzda ayr ayr teekkür etmek istiyorum dedi.

Bülent Salam: bo gelecekte bir dünya star olacak

Avusturyann en büyük dövü sporlar kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta Organizasyon Yönetim Kurulu Bakan Bülent Salam, sporcusunun bu genç yanda büyük baarlara imza attnn altn çizerek, bo gelecein yldzlarndan birisidir. Biz bunun bilincinde olarak kendisini özel olarak eitiyoruz. Dünya starlaryla antrenmanlar yapmas için elimizden geleni yapyoruz. Bu karlamaya da dünyann en iyi dövüçülerinin yetitii Hollandadaki bir kulüpte hazrladk kendisini ve sonuçta doru yaptmz gösterdi. Son bahara doru Türkiyede Sakarya veya stanbulda bir gala daha düzenleyeceiz ve orada da yine dünya star dövüçüleri çkararak ülkemizdeki gençlerimize de dünyaya açlma frsat vereceiz eklinde konutu.

Vedat Alyaz: bo bir dünya star

Avusturyann en büyük dövü sporlar organizasyonu olan Vendetta Promosyonun basn danman Vedat Alyaz da ikinci kez dünya ampiyonluuna ulatklarn vurgulayarak, bo bugüne kadar yapt yedi maçn hepsini nakavtla kazand. Bunlardan alt karlamay birinci rauntta nakavt etti. Bu da onun ne kadar güçlü ve gelecek vadeden bir sporcu olduunu gösteriyor. Avrupadaki gençlerimiz ay-yldzl bayramz en iyi ekilde temsil etmekte ve stiklal Marmz Avrupann göbeinde okutuyor. Gelecek yllarda da ülkemiz ve deerlerini tüm dünyaya tantacana olan inancmz tam ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git