90'da gelen 3 puan ve mutluluk

Yeşil-Kırmızılı ekipte, ikide iki yaptı. Erzincan deplasmanında, uzatmadan Közeoğlu ile golü bulan Diyarbakırspor, 4-3'lük galibiyetle sahadan üç puanı aldı.

Haberler 11.09.2017 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezona fla bir giri yapan ve geçtiimiz hafta kendi sahasnda galibiyet alan Diyarbekirspor, dün deplasmanda konuk olduu 24 Erzincansporla bol gollü maç yapt. 7 golün atld karlamada, Yeil-Krmzl ekip, üç puan alan ve maç 4-3 kazanan ekip oldu.

MAçIN LK YARISI

Karlamann hemen banda Diyarbekirspor 5 dakikada Mehmet Özdrazla golü bulan takm oldu. Bu gole kar 30 dakikada ev sahibi Erzincanspor Erman Klçla durumu eitledi.

Bu golden be dakika sonra, Diyarbekirsporu öne geçiren gol, Emre Tosundan geldi. Tosunun 35 dakikada kaydettii gol, maçn ilk yarsnn skorunu da oluturdu.

KNC YARIDA GOL

lk yary, Yeil-Krmzl ekip 2-1 önde kapattrken, maçn ikinçi yarsn hemen banda Diyarbekirspor fark ikiye çkard. Yusuf Yamurun 57inci dakikada kaydettii golle, Yeil-Krmzl takm, 3-1 oldu.

Bu golden sonra, ev sahisi 24 Erzincansporun pe pee iki gole goldu. 68inci dakikada Gökhan Payal ve 77 dakikada Müslüm Aydoanla durum eitlendi.

GALBYET GOLÜ

Karlama, 3-3 berabere sonuçlanaca beklenirken, uzatmada Diyarbekirsporun bekledii galibiyet golü geldi. Gökhan Köseolu, mein yuvarla ev sahibi Erzincansporun alaryla buluturunca, skor 4-3 oldu.

Maçta baka gol olmaynca, Diyarbekirspor deplasmanda altn deerinde üç puan hanesine yazdrarak, ligde ikide iki yapt. Puann da 6ya yükseltti.

Ana Sayfaya Git