Görüş Bildir

90'da gelen 3 puan ve mutluluk

Yeşil-Kırmızılı ekipte, ikide iki yaptı. Erzincan deplasmanında, uzatmadan Közeoğlu ile golü bulan Diyarbakırspor, 4-3'lük galibiyetle sahadan üç puanı aldı.

90'da gelen 3 puan ve mutluluk

Sezona flaş bir giriş yapan ve geçtiğimiz hafta kendi sahasında galibiyet alan Diyarbekirspor, dün deplasmanda konuk olduğu 24 Erzincanspor'la bol gollü maç yaptı. 7 gol'ün atıldığı karşılaşmada, Yeşil-Kırmızılı ekip, üç puanı alan ve maçı 4-3 kazanan ekip oldu.

MAÇIN İLK YARISI

Karşılaşmanın hemen başında Diyarbekirspor 5 dakikada Mehmet Özdıraz'la golü bulan takım oldu. Bu gole karşı 30 dakikada ev sahibi Erzincanspor Erman Kılıç'la durumu eşitledi.

Bu golden beş dakika sonra, Diyarbekirspor'u öne geçiren gol, Emre Tosun'dan geldi. Tosun'un 35 dakikada kaydettiği gol, maçın ilk yarısının skorunu da oluşturdu.

İKİNCİ YARIDA GOL

İlk yarıyı, Yeşil-Kırmızılı ekip 2-1 önde kapattırken, maçın ikinçi yarısın hemen başında Diyarbekirspor farkı ikiye çıkardı. Yusuf Yağmur'un 57'inci dakikada kaydettiği golle, Yeşil-Kırmızılı takım, 3-1 oldu.

Bu golden sonra, ev sahisi 24 Erzincanspor'un peş peşe iki gole goldu. 68'inci dakikada Gökhan Payal ve 77 dakikada Müslüm Aydoğan'la durum eşitlendi.

GALİBİYET GOLÜ

Karşılaşma, 3-3 berabere sonuçlanacağı beklenirken, uzatmada Diyarbekirspor'un beklediği galibiyet golü geldi. Gökhan Köseoğlu, meşin yuvarlağı ev sahibi Erzincanspor'un ağlarıyla buluşturunca, skor 4-3 oldu.

Maçta başka gol olmayınca, Diyarbekirspor deplasmanda altın değerinde üç puanı hanesine yazdırarak, ligde ikide iki yaptı. Puanını da 6'ya yükseltti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi