Adanaspor'da Galatasaray hazırlıkları sürüyor

ADANASPOR, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında 3 Nisan Pazartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberler 31.03.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Levent ahin antrenman öncesi sahada futbolcularla toplant yaparak Galatasaray maç hakknda deerlendirmelerde bulundu. Futbolcular daha sonra snma hareketleri yaparken ardndan da 3 gruba ayrlp 5e 2 top kapma ve pas çalmas yapt. Antrenmann ana bölümünde de taktik oyunu oynad.

Turuncu beyazl takm yarn yapaca antrenmann ardndan cumartesi günü Adanadan ayrlacak.

GUEYE: GALATASARAYDAN PUAN ALABLECEK GÜçTEYZ

Adanasporun Senegalli forvet oyuncusu Magaye Gueye, deplasmanda Galatasaray ile oynayacaklar maçtan puan ve puanlar almak istediklerini ifade etti.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aray iyi deerlendirdiklerini vurgulayan Gueye, öyle konutu:

Maça iyi hazrlanyoruz. Hocalarmz ve takm arkadalarmla sürekli konumalar yapyoruz. Biz iyi bir takmz. Deplasmandan puan ve puanlar alabilecek güçteyiz. yi oynayp iyi sonuç almak istiyoruz. yi bir sonuçla dönmek zorundayz. Maçlarn ne kadar zor olduu ya da imkansz olduu artk bizim için söz konusu deil. Bizim tek hedefimiz takmmz ligde tutabilmek. Bunu baaracamza sonuna kadar inanyorum. Ayrca Galatasaraydaki oyuncu eksiklii bizi ilgilendirmiyor. Biz çkp oyunumuzu oynayacaz. lk maçta basit goller yedik, ama rövanta daha iyi olacaz.

Ana Sayfaya Git