Adil Rami Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Fransız futbolcu Adil Rami'yle 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberler 28.08.2019 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Kulübünden kulüpten yaplan açklamada, bonservisi elinde bulunan Fransz stoper Adil Rami ile Ülker Stadnda 1+1 yllk sözleme imzalandn ifade edildi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comollinin de imza töreninde hazr bulunduu kaydedildi.

Geride kalan sezonu Fransa 1. Ligi (Ligue 1) takmlarndan Olympique Marsilyada tamamlayan Rami, 21 resmi maçta oynad. Fransa Milli Takmnn 2018 FIFA Dünya Kupasn kazand kadroda da yer alan 33 yandaki stoper, kariyerinde ayrca Lille, Valencia, Sevilla ve Milan formalarn terletti.

Fenerbahçe ailesinin askeri olarak elimden geleni yapacam

Sar-lacivertli kulübün internet sitesinde açklamalarna yer verilen Rami, Fenerbahçe ailesine katlyor olmak çok heyecan verici. Burada olduum için çok mutluyum. Daha önce derbileri izledim. Burada gerçekten büyük bir tutku var. u anda yeni hocayla, yeni arkadalarla beraber idmanlara balayacam. Ar ar kendimi bulmaya çalacam. Sonrasnda maçlara hazrlanacam. deerlendirmesinde bulundu.

Fransa temsilcisi Lillein formasn giyerken 2010 ylnda UEFA Avrupa Ligi maç için Kadköye rakip olarak geldiini hatrlatan Rami, unlar kaydetti:

O dönemden bu yana onlarn oluturduu atmosferi, ambiyans kariyerim boyunca unutmadm. Burada olduum için çok gururluyum. Fenerbahçe ailesinin bir askeri olarak elimden geleni yapacam.

Ana Sayfaya Git