Görüş Bildir

Adil Rami Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Fransız futbolcu Adil Rami'yle 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Adil Rami Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübünden kulüpten yapılan açıklamada, bonservisi elinde bulunan Fransız stoper Adil Rami ile Ülker Stadı'nda 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını ifade edildi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de imza töreninde hazır bulunduğu kaydedildi.

Geride kalan sezonu Fransa 1. Ligi (Ligue 1) takımlarından Olympique Marsilya'da tamamlayan Rami, 21 resmi maçta oynadı. Fransa Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'nı kazandığı kadroda da yer alan 33 yaşındaki stoper, kariyerinde ayrıca Lille, Valencia, Sevilla ve Milan formalarını terletti.

"Fenerbahçe ailesinin askeri olarak elimden geleni yapacağım"

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde açıklamalarına yer verilen Rami, "Fenerbahçe ailesine katılıyor olmak çok heyecan verici. Burada olduğum için çok mutluyum. Daha önce derbileri izledim. Burada gerçekten büyük bir tutku var. Şu anda yeni hocayla, yeni arkadaşlarla beraber idmanlara başlayacağım. Ağır ağır kendimi bulmaya çalışacağım. Sonrasında maçlara hazırlanacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Fransa temsilcisi Lille'in formasını giyerken 2010 yılında UEFA Avrupa Ligi maçı için Kadıköy'e rakip olarak geldiğini hatırlatan Rami, şunları kaydetti:

"O dönemden bu yana onların oluşturduğu atmosferi, ambiyansı kariyerim boyunca unutmadım. Burada olduğum için çok gururluyum. Fenerbahçe ailesinin bir askeri olarak elimden geleni yapacağım."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi