Akhisar Belediyespor yine mutlu başladı

Süper Lig'in ilk haftasında evinde Demir Grup Sivasspor'u 73'üncü dakikada yeni transferi Paulo Henrique'nin golüyle 1-0 yenen Akhisar Belediyespor, sezona yine mutlu başladı.

Haberler 14.08.2017 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Devler arenasndaki 6nc sezonuna giren yeil siyahllar, daha önce ilk maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken galibiyetle taraftarlarn sevindirdi. Geçen sezon teknik direktör Okan Burukun takmn bana getirilmesiyle çok iyi bir performans yakalayan Akhisar Belediyesporda transferlerden sadece Helder Barbosa ve Paulo Henrique on birde mücadele etti. Takmn yapsn bozmayan Okan Buruk, galibiyetin ardndan umutlu konutu. Rakiplerinin defans arlkl oynadn vurgulayan Okan Buruk, öyle dedi:

Sert savunma yapan rakibimize kar taktik gelitirmek kolay olmad. lk yarda bu sorunu gördük. kinci devrede ise kanatlarmz daha aktif olarak kullanmay baardk. Sezonun ilk müsabakalar her zaman zor geçer, Sivasspor snav da böyle oldu. Ancak aldmz 3 puan bize büyük moral verdi. Yeni transferlerimizin performans da beni oldukça mutlu etti.

Her geçen gün seviyelerinin yükseleceini sözlerine ekleyen Okan Buruk, Haftalar ilerledikçe futbolcularmn performans daha da artacak. Henrique ve Barbosa, karlamada oldukça iyi bir görüntü çizdi. Ancak onlarn da zamana ihtiyac olacak ve ikisi takmmza önemli katk salayacak yorumunu yapt.

HASAN AL KAHRETT

Galibiyetiyle Süper Lige umutlu balayan Akhisar Belediyespor, genç futbolcusu Hasan Ali Adgüzelin sakatlna kahroldu. Takmn altyapsndan yetien, U17 milli takmmzda da forma giyen orta saha oyuncusunun karlamadan önce sa diz çapraz balar koptu. dmanda sakatlanan Hasan Alinin yaklak 6 ay sahalardan uzak kalacan belirten Okan Buruk, Hasan Aliyi Sivasspor müsabakasnda on birde oynatmay düünüyordum. Bu sakatlk hepimizi derinden sarst. Oyuncumuz en ksa zamanda aramza katlacak. Sivasspor galibiyetini genç kardeimize armaan ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git