Akhisar Belediyespor yine mutlu başladı

Süper Lig'in ilk haftasında evinde Demir Grup Sivasspor'u 73'üncü dakikada yeni transferi Paulo Henrique'nin golüyle 1-0 yenen Akhisar Belediyespor, sezona yine mutlu başladı.

Akhisar Belediyespor yine mutlu başladı

Devler arenasındaki 6'ncı sezonuna giren yeşil siyahlılar, daha önce ilk maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken galibiyetle taraftarlarını sevindirdi. Geçen sezon teknik direktör Okan Buruk'un takımın başına getirilmesiyle çok iyi bir performans yakalayan Akhisar Belediyespor'da transferlerden sadece Helder Barbosa ve Paulo Henrique on birde mücadele etti. Takımın yapısını bozmayan Okan Buruk, galibiyetin ardından umutlu konuştu. Rakiplerinin defans ağırlıklı oynadığını vurgulayan Okan Buruk, şöyle dedi:

"Sert savunma yapan rakibimize karşı taktik geliştirmek kolay olmadı. İlk yarıda bu sorunu gördük. İkinci devrede ise kanatlarımızı daha aktif olarak kullanmayı başardık. Sezonun ilk müsabakaları her zaman zor geçer, Sivasspor sınavı da böyle oldu. Ancak aldığımız 3 puan bize büyük moral verdi. Yeni transferlerimizin performansı da beni oldukça mutlu etti."

Her geçen gün seviyelerinin yükseleceğini sözlerine ekleyen Okan Buruk, "Haftalar ilerledikçe futbolcularımın performansı daha da artacak. Henrique ve Barbosa, karşılaşmada oldukça iyi bir görüntü çizdi. Ancak onların da zamana ihtiyacı olacak ve ikisi takımımıza önemli katkı sağlayacak" yorumunu yaptı.

HASAN ALİ KAHRETTİ

Galibiyetiyle Süper Lig'e umutlu başlayan Akhisar Belediyespor, genç futbolcusu Hasan Ali Adıgüzel'in sakatlığına kahroldu. Takımın altyapısından yetişen, U17 milli takımımızda da forma giyen orta saha oyuncusunun karşılaşmadan önce sağ diz çapraz bağları koptu. İdmanda sakatlanan Hasan Ali'nin yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağını belirten Okan Buruk, "Hasan Ali'yi Sivasspor müsabakasında on birde oynatmayı düşünüyordum. Bu sakatlık hepimizi derinden sarstı. Oyuncumuz en kısa zamanda aramıza katılacak. Sivasspor galibiyetini genç kardeşimize armağan ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler