Ali Koç: Kafanızı öne eğmeyin

Süper Lig'de geride kalan 23 haftada 11 galibiyet, 7 mağlubiyet, 5 beraberlik yaşayan Fenerbahçe'de yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi. Galatasaray yenilgisinin ardından moral yemeği niteliği taşıyan buluşmada, Ali Koç, önlerine bakmaları gerektiğinin altını çizdi.

Haberler 28.02.2020 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray karlamasnn ardndan tribünlerden gelen istifa çarlarna kulak veren Ersun Yanal, kötü gidiat sonlandrmak için soyunma odasnda görevden ayrlmay teklif etmesine ramen Bakan Ali Koçtan onay alamamt. Ali Koçun birlikte mücadele edeceiz eklindeki söylemleri sonras görevine devam eden Yanal, 4 gün sonra idmanda takmn banda poz verdi. Geride kalan 4 maçn 3ünde yenilgi yaayan 1inde ise berabere kalan Fenerbahçede imdiki hedef ise Antalyaspor maçndan galip ayrlmak. Ligde kalan 11 haftada yenilgi yaamak istemeyen sar-lacivertli ekip, Bakan Ali Koçun önderliinde yemekte bir araya geldi. Takmda moral bozukluu yaanmamasn isteyen Bakan Ali Koç, Toparlanp önümüze bakacaz. Kafanz önünüze emenize gerek yok. Antalyaspor karlamasnda elimizden geleni yapp mücadeleden galibiyet elde etmemiz gerekiyor. Antalyaspor maç ile çk yapp önümüzde bulunan 11 mücadeleden puan alarak sahadan ayrlacanza inanyorum dedi.

BAARISIZLIK KULÜBÜN çERSNDEK NEGATF HAVADAN

Öte yandan Fenerbahçe eski Sportif Direktörü Damien Comolli, takmn yaad baarszln kulüpteki negatif hava ile ilgili olduunu söyledi.

Fransz futbol adam, bir internet sitesine yapt açklamada, ayrlk sebebinin Bakan Ali Koçun kendisi ile teknik direktör Ersun Yanala sormadan transfer yapmas ise ilgili olduunu söyledi. Comolli, Önümde iki seçenek vard. Ya kalp neler olacana bakacaktm ya da istifa edecektim. Daha önce de istifa etmek istedim ancak yönetim bunu kabul etmedi. Ancak artk dayanamyordum. Daha önce hayatmda yapmadm bir ey yaptm ve tweet attm. Bu açklamadan sonra gitmemi kabul ettiler. Bakan, benim ve hocann bilgisi olmadan transferler yapt. Kulübe ayrd zaman ve harcad paradan dolay bu kararna sayg duydum. Sonuçta kendisi kulübün bakan ve ne yapmak istiyorsa onu yapabilir. Ancak bu durum beni rahatsz etti dedi.

Ligdeki en iyi oyuncularn Fenerbahçede olmasna ramen baz eylerin ters gittiini vurgulayan Comolli, Kulüpte çok negatif bir hava vard. Bu beni büyük hayal krklna uratt. Kariyerimde ilk kez böyle bir ey yaadm diye konutu.

Ana Sayfaya Git