Amed 2.sırada, Uşakspor'a gol yağmuru

Amedspor kendi evinde ağırladığı uşakspor’a acımadı. Maçı 8-0 gibi farklı bir skorla kazanırken, puan cetvelinde ikinci sırada yerini aldı.

Haberler 11.02.2024 - 16:47 Son Güncelleme : 11.02.2024 - 16:47

Amedspor kendi sahasında ağırladığı Uşakspora acımadı. Bol gollu karşılaşmada Amedspor 8-0 gibi farklı bir skorla sahadan ayrılırken, ligide ikinci sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve liderle arasında 4 puan bulunan Amedspor, küme düşmesi kesinleşen son sıradaki Uşaksporla Diyarbakırda karşılaştı.
Maçın ilk dakikasından itibaren üstünlük kuran Amedspor, konuk takıma açımadı. 7 dakikada golu Berk İsmail Ünsanla gören Amerspor, 7 dakika sonra yeniden rakip filelerini havalandırdı. Gol, ilk golun sahibi Ünsaldan geldi. Maçın ilk devresi Amedsporun 2-0lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

BU KEZ çEKDAR SAHNEDE
Rakibine nefes aldırmayan Amedspor 54. dakikada çekdar Orhanın golüyle skoru 3-0 yaptı. Bu golden 4 dakika sonra bir ke daha çekdar Orhan adından söz ederek, 4üncü golu kaydetti. 63. dakikada Amedsporun yeni transferi Yakal Taylan takımınıve karşılaşmanın 5. golünü kaydetti. Taylan 88 dakikada yine adından söz ettirerek, takımının 6ıncı kendisinin de maçtaki ikinci golunu Uşakspor fileleriyle buluşturdu.

Veli çetin 8:inci dakikada skoru 7ye çıkarırken, 9 artı 2de ise maçın skorunu belirleyen 8inci gol Mert çapardan geldi.
Amedspor gol olup yağdığı Uşakspor karşısında 8 -0lık rekor bir skorla ayrılırken, ligdeki sıralamada ikinci oldu.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git