Amed 2.sırada, Uşakspor'a gol yağmuru

Amedspor kendi evinde ağırladığı uşakspor’a acımadı. Maçı 8-0 gibi farklı bir skorla kazanırken, puan cetvelinde ikinci sırada yerini aldı.

Amed 2.sırada, Uşakspor'a gol yağmuru

Amedspor kendi sahasında ağırladığı Uşakspor’a acımadı. Bol gollu karşılaşmada Amedspor 8-0 gibi farklı bir skorla sahadan ayrılırken, ligide ikinci sıraya yükseldi.  

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve liderle arasında 4 puan bulunan Amedspor, küme düşmesi kesinleşen son sıradaki Uşakspor'la Diyarbakır’da karşılaştı. 
Maçın ilk dakikasından itibaren üstünlük kuran Amedspor, konuk takıma açımadı. 7 dakikada golu Berk İsmail Ünsan’la gören Amerspor, 7 dakika sonra yeniden rakip filelerini havalandırdı. Gol, ilk golun sahibi Ünsal’dan geldi. Maçın ilk devresi Amedspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

BU KEZ ÇEKDAR SAHNEDE
Rakibine nefes aldırmayan Amedspor 54. dakikada Çekdar Orhan’ın golüyle skoru 3-0 yaptı. Bu golden 4 dakika sonra bir ke daha Çekdar Orhan adından söz ederek, 4’üncü golu kaydetti. 63. dakikada Amedspor'un yeni transferi Yakal Taylan takımınıve karşılaşmanın 5. golünü kaydetti. Taylan 88 dakikada yine adından söz ettirerek, takımının 6’ıncı kendisinin de maçtaki ikinci golunu Uşakspor fileleriyle buluşturdu. 

Veli Çetin 8:’inci dakikada skoru 7’ye çıkarırken, 9 artı 2’de ise maçın skorunu belirleyen 8’inci gol Mert Çapar’dan geldi.
Amedspor gol olup yağdığı Uşakspor karşısında 8 -0’lık rekor bir skorla ayrılırken, ligdeki sıralamada ikinci oldu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz