Amed avantajlı

Sivas Belediyespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak Play-Off yarı finali için büyük avantaj elde eden Amedspor, yoğun bir idman trafiği içerisinde bulunuyor.

Haberler 07.05.2017 - 13:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

8 Maysta oynanacak rövan maç için, Amed Sportif Faaliyetler dün Teknik Direktör Taner Takn nezaretinde, son idmann yapt. Teknik arlkl geçen idmanda, futbolcular gol çalmas yapt. Takn ve futbolcularn morallerinin hayli yüksek olduu dikkat çekerken, idman sonras takm kampa çekildi.

Sivas Belediyesporla deplasmanda 1-1 berabere kalarak avantaj elde eden Amedspor kendi saha ve seyirci kozunu da kullanarak, sahadan galabiyetle ayrlacak takm olarak gözlenirken, yar finaldeki rakibi olmaya en yakn takm ise B.B Erzurumspor görünüyor.

çeyrek final ilk maçnda Kocaeli Birliksporu deplasmanda 2-1 yenen Erzurum ekibi, Pazartesi günü Erzurumda yapaca rövan maç için büyük avantaj salad.

çift maç üzerinde oynanacak yar final maçlar sonunda turu geçen takm Krmz Grup birincisi ile final oynayacak ve tarafsz sahada yaplacak final maçn kazanan takm TFF 1.Lige yükselecek. Diyarbakr ekibinin Play Off ansnn büyük olduu morallerin süper olduuda gözlendi. Bu maçta hasyat ve seyirci rekorunun kralaca öne sürülüyor.

TAKIN AçIKLAMA YAPTI

Teknik Direktör Takn öyle dedi;

bizim takmmz grubun belkide en mütevazi bütçesiyle kurulmu, aylardan beri ciddi bir maddi sknt çeken bir takm. Bazen kendi içimizde kavga etsek te, yönetimle beraber aile kavramna sadk kalp smsk sarldk. Taraftarmzla beraber büyük bir aileyiz. Grubumuzda ve dier gurupta daha iyi takmlar da var, gerçekçi olmamz lazm ama unu net söyleyeyim; benim çocuklarm kadar yürekli, benim taraftarm kadar cokulu ve sadk, benim yönetimim kadar da yaadmz yarta etik kurallara uyan ve erefiyle namusuyla aibesiz bir ekilde bize destek veren baka kimse yok..!Yani iin özü, buradan iki guruba da söylüyorum;Bizi hrpalarsnz, döversiniz, söversiniz, iyi oynarsnz, kötü oynarsnz hiç farketmez; burada bir birine kenetlenmi ate topu var, bizi bu ampiyonluk yolundan döndüremezsiniz..!Allah bizimle inaallah.

Ana Sayfaya Git