Amed avantajlı

Sivas Belediyespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak Play-Off yarı finali için büyük avantaj elde eden Amedspor, yoğun bir idman trafiği içerisinde bulunuyor.

Amed avantajlı

8 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçı için, Amed Sportif Faaliyetler dün Teknik Direktör Taner Taşkın nezaretinde, son idmanını yaptı. Teknik ağırlıklı geçen idmanda, futbolcular gol çalışması yaptı. Taşkın ve futbolcuların morallerinin hayli yüksek olduğu dikkat çekerken, idman sonrası takım kampa çekildi.

Sivas Belediyespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak avantaj elde eden Amedspor kendi saha ve seyirci kozunu da kullanarak, sahadan galabiyetle ayrılacak takım olarak gözlenirken, yarı finaldeki rakibi olmaya en yakın takım ise B.B Erzurumspor görünüyor.

Çeyrek final ilk maçında Kocaeli Birlikspor’u deplasmanda 2-1 yenen Erzurum ekibi, Pazartesi günü Erzurum’da yapacağı rövanş maçı için büyük avantaj sağladı.

Çift maç üzerinde oynanacak yarı final maçları sonunda turu geçen takım Kırmızı Grup birincisi ile final oynayacak ve tarafsız sahada yapılacak final maçını kazanan takım TFF 1.Lig’e yükselecek. Diyarbakır ekibinin Play – Off şansının büyük olduğu morallerin süper olduğuda gözlendi. Bu maçta hasıyat ve seyirci rekorunun kıralacağı öne sürülüyor.

TAŞKIN AÇIKLAMA YAPTI

Teknik Direktör Taşkın şöyle dedi;

"bizim takımımız grubun belkide en mütevazi bütçesiyle kurulmuş, aylardan beri ciddi bir maddi sıkıntı çeken bir takım. Bazen kendi içimizde kavga etsek te, yönetimle beraber aile kavramına sadık kalıp sımsıkı sarıldık. Taraftarımızla beraber büyük bir aileyiz. Grubumuzda ve diğer gurupta daha iyi takımlar da var, gerçekçi olmamız lazım ama şunu net söyleyeyim; benim çocuklarım kadar yürekli, benim taraftarım kadar coşkulu ve sadık, benim yönetimim kadar da yaşadığımız yarışta etik kurallara uyan ve şerefiyle namusuyla şaibesiz bir şekilde bize destek veren başka kimse yok..!Yani işin özü, buradan iki guruba da söylüyorum;Bizi hırpalarsınız, döversiniz, söversiniz, iyi oynarsınız, kötü oynarsınız hiç farketmez; burada bir birine kenetlenmiş ateş topu var, bizi bu şampiyonluk yolundan döndüremezsiniz..!Allah bizimle inşaallah.

Kaynak: Diyarbakır Söz