Amed Sportif Barış Ataş ile anlaştı

Maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren yeşil kırmızılı beyazlı ekip, Diyarbakırspor, Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu, Adanaspor, Fethiyespor ve Erokspor’da forma giyen eski futbolcusu Barış Ataş ile her konuda anlaşmaya vardı.

Haberler 11.08.2018 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta banda Amed Sportif Faaliyetlerle anlaan deneyimli futbolcu, takmn ikinci etap kamp çalmalarna katlarak, idmanlara balad. Amed Sportif Faaliyetlerde daha önce üç sezon forma giyen Bar Atan bo sözlemeye imza att örenildi. Yeil krmzl beyazl kulüple maddi konular konumayan deneyimli futbolcunun, Oynarsam bana para verin. Ben sizden para istemiyorum dedii örenildi. Barn bu yaklamnn yönetim kurulunu ve teknik heyeti mutlu ettii bildirildi.

MADD SORUNLAR

Öte yandan maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren hatta ikinci etap kamp çalmalarna katlamayaca iddia edilen Amed Sportif Faaliyetlerin, yeni sezon hazrlk kamp devam ediyor. Önceki gün Kocaeli Kartepeye giden Amed Sportif Faaliyetler, sorunsuz bir ekilde ikinci etap kamp çalmalarna balad. Yeni sezon hazrlklarn burada sürdürecek olan Diyarbakr temsilcisi, 17 Austosta ikinci etap kamp çalmalarn tamamlayp Diyarbakra dönecek.

Ana Sayfaya Git