Amed Sportif Bucaspor’u düşünüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Bucaspor maçı hazırlıklarını devam ediyor.

Haberler 30.03.2018 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sancaktepe Belediyespora sahasnda yenilerek tehlikeli bölgeye yaklaan ve alt sralarda yer alan takmlarla puan fark azalan yeil krmzl beyazl takm, kedisi gibi zor günler geçiren Bucasporu deplasmanda devirmenin planlarn yapyor.

Ligde kalan 6 maçn 4nü deplasmanda ikisini ise evinde oynayacak olan Amed Sportif Faaliyetler, fikstür dezavantajndan etkilenmemek için Bucaspor karsndan mutlaka puan çkarmay hedefliyor. 27 puanla sahip olan ve bir basamak altnda yer alan Bucaspora konuk olacak olan Diyarbakr temsilcisinin ise 30 puan bulunuyor.

Amed Sportif Faaliyetler, zorlu deplasmandan en az 1 puan çkarp hem rakibiyle puan farkn korumak hem de gelecek hafta deplasmanda yapaca Afjet Afyonspor maçna biraz daha rahat çkmay planlyor.

BUCAYI DÜÜNÜYOR

Amed Sportif Faaliyetler, 8 Nisan Pazar günü ikinci bir deplasman maçna çkacak. Yeil krmzl beyazl ekip, lig ikincisi Afjet Afyonsporun konuu olacak. Hem ligin üst sralarn hem da kümede kalma mücadelesi veren takmlarn çok yakndan ilgilendiren maçn ardndan Amed Sportif Faaliyetler, 15 Nisan Pazar günü Kastamonuspor 1966 ile evinde karlaacak. Amed Sportif Faaliyetler ligin kalan bölümünde Keçiörengücü ile deplasmanda ve Hatayspor ile evinde karlaacak. Diyarbakr temsilcisi ligin son maçn deplasmanda Tokatspor a kar verecek.

Ana Sayfaya Git