Amed Sportif Faaliyetler Antalya’ya gidecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, devre arası hazırlık kampı için Antalya’ya gidecek.

Haberler 22.12.2017 - 10:51 Son Güncelleme : 22.12.2017 - 10:51

23 Aralkta Diyarbakrdan hareket edecek olan Amed Sportif Faaliyetler, devre aras hazrlk kamp için Antalyada toplanacak. Yaklak 15 gün Antalyada kamp yapacak olan Amed Sportif Faaliyetlerde transfer çalmaklar ise 23 Aralkta yaplacak olan olaanüstü genel kurulun ardndan belli olacak. Maddi sorunlar nedeniyle birçok futbolcunun alacaklarn alamadklar için TFFye bavurduu Amed Sportif Faaliyetlerde 13 as futbolcu kald. Erdi Bakrci, Abdullah Topkara, Tahir Babaolu, Selçuk Kaban, Emin Yaln, Efe Halil ve lter Ayyldzn Amed Sportif Faaliyetler ile ba kopmutu.

Diyarbekirsporun devre aras kamp Antalyada

KAMP PLANI

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezonun ilk yarsn 31 puanla ikinci srada tamamlayan Diyarbekirsporun devre aras kamp program belli oldu.

Ligin ilk yarsn Pazarsporun ardndan ikinci srada tamamlayan son maçta Yeil Bursay deplasmanda 1-0 yenen Diyarbekirsporda teknik heyet tarafndan futbolculara verilen izinler 24 Aralk Pazar günü sona eriyor. Devre aras hazrlk kampnn birinci bölümüne 25 Aralkta Diyarbakrda balayacak olan Diyarbekirsporda 30 Aralka kadar kendi tesislerinde çalacak. Daha sonra ylba tatili nedeniyle takma yeniden izin verilecek, ardnda Antalyada toplanacak olan yeil-krmzl takm iki haftalk kamp yapacak.

Diyarbekirsporda devre aras transfer çalmalar ise teknik direktör Osman Özdemirin raporunun ardndan belli olacak. Yeil krmzl yönetim, Özdemirin talepleri dorultusunda kadroya baz mevkilere göre yeni takviyeler yapacak.

Ana Sayfaya Git