Amed Sportif Faaliyetler Antalya’ya gidecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, devre arası hazırlık kampı için Antalya’ya gidecek.

Amed Sportif Faaliyetler Antalya’ya gidecek

23 Aralık’ta Diyarbakır’dan hareket edecek olan Amed Sportif Faaliyetler, devre arası hazırlık kampı için Antalya’da toplanacak. Yaklaşık 15 gün Antalya’da kamp yapacak olan Amed Sportif Faaliyetler’de transfer çalışmakları ise 23 Aralık’ta yapılacak olan olağanüstü genel kurulun ardından belli olacak. Maddi sorunlar nedeniyle birçok futbolcunun alacaklarını alamadıkları için TFF’ye başvurduğu Amed Sportif Faaliyetler’de 13 as futbolcu kaldı. Erdi Bakırci, Abdullah Topkara, Tahir Babaoğlu, Selçuk Kaban, Emin Yalın, Efe Halil ve İlter Ayyıldız’ın Amed Sportif Faaliyetler ile bağı kopmuştu.

Diyarbekirspor’un devre arası kampı Antalya’da

KAMP PLANI

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 31 puanla ikinci sırada tamamlayan Diyarbekirspor’un devre arası kamp programı belli oldu.

Ligin ilk yarsını Pazarspor’un ardından ikinci sırada tamamlayan son maçta Yeşil Bursa’yı deplasmanda 1-0 yenen Diyarbekirspor’da teknik heyet tarafından futbolculara verilen izinler 24 Aralık Pazar günü sona eriyor. Devre arası hazırlık kampının birinci bölümüne 25 Aralık’ta Diyarbakır’da başlayacak olan Diyarbekirspor’da 30 Aralık’a kadar kendi tesislerinde çalışacak. Daha sonra yılbaşı tatili nedeniyle takıma yeniden izin verilecek, ardında Antalya’da toplanacak olan yeşil-kırmızılı takım iki haftalık kamp yapacak.

Diyarbekirspor’da devre arası transfer çalışmaları ise teknik direktör Osman Özdemir’in raporunun ardından belli olacak. Yeşil kırmızılı yönetim, Özdemir’in talepleri doğrultusunda kadroya bazı mevkilere göre yeni takviyeler yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz