Amed Sportif Faaliyetler taraftarlarından teşekkür

Geçen hafta şampiyonluk hesapları yapan Hatayspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Amed Sportif Faaliyetler’e ev sahibi takımın taraftarlarının göstermiş olduğu centilmenlik unutulmadı.

Haberler 14.12.2017 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetlerin tribünlerdeki destekçisi Direni Taraftarlar Grubu, Hayatspora ve Hatayspor Taraftarlar dernei için teekkür mesaj yaymlad. Direni Taraftarlar Grubundan yaplan açklamada,

Hataya varmamzdan ayrlmamza kadar bizlere son derece scak ve misafirperver davranan bata Hatay Taraftarlar Dernek Bakan Sadullah Ergin, yöneticiler Mehmet Deviren ve Hasan Türker olmak üzere tüm Hatay halkna teekkürlerimizi borç biliriz. Uzun bir aradan sonra gittiimiz bir deplasman maçnda bu denli güzel ve içten karlanmak ve arlanmak bizleri son derece mutlu etmitir. Futbolun sadece bir oyundan ibaret olmadn, futbolun gönül köprüsü oluturduunun en iyi örneine bir kez daha ahit olduk denildi.

Açklamada, Hatayda daha önce gidilen deplasmanlarda karlalan tablonun tam tersi bir tablonun yaand vurguland. Açklamada, Taraftarndan, futbolcusundan, teknik heyet ve yönetimine kadar en ufak bir kötü tablo ile karlamadk aksine futbolcularmz ve bizler alkla karlanp alklarla uurlandk. Hatayspor taraftarlarnn göstermi olduu bu misafirperverliin tüm Türkiyeye örnek olmasn diliyor, bizlere deplasman yasa verenlere güzel bir ders verdiimizi düünüyoruz. Ligin 2. yarsnda Diyarbakrda oynanacak olan karlamada tüm Hatayspor taraftarlarn Diyarbakrda arlamaktan gurur duyacamz da bildirmek isteriz ifadelerinde bulundu.

Ana Sayfaya Git