Amed Sportif Faaliyetler'e icra takibi

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele Amed Sportif Faaliyetler'e iç saha maçlarını oynadığı stadyumun kira bedelini ödemediği gerekçesiyle Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce yapılan icra takibinde takımın gelirine el konulma kararı alındı.

Haberler 13.05.2019 - 02:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü bünyesindeki 33 bin kapasiteli Diyarbakr Stadyumunda maçlarn oynayan Amed Sportif Faaliyetler, 240 bin lira kira bedelini ödemedii için icra ilemleri balatld. Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü tarafndan yaplan icra takibinde, takmn gelirlerine el konuldu.

CRA TAKB BALATILDI

Konuyla ilgili Amed Sportif Faaliyetleinden yaplan yazl açklamada, Diyarbakr Stadnda oynadmz maçlarn kira bedeli için ödeme yaplmad gerekçesiyle Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüünce kulübümüze icra gönderilerek kulüp gelirlerine el konulmutur. Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüü, bu davranyla Fenerbahçeden sonra bünyesinde en çok lisansl sporcu bulunduran ve yapt çalmalar ile kentimizde yaayan binlerce genci spora yönlendirmeyi baaran Amedspora yardmc olup, yükünü hafifletmek yerine gönderdii icra ile kulübümüze çok zor durumda brakmtr. Kulübümüzün de birçok spor kulübü gibi maalesef ödeme yapmakta zorland bir gerçektir. Ancak bilinsin ki, Amedspor olarak geçmite olduu gibi er ya da geç ödemenin yaplacan belirtiyoruz denildi.

FUTBOLCU ALACAKLARI

Buarada birçok futbolcuyla yollarn ayran Amed Sportif Faaliyetlerde, alacaklarn alamayan oyuncular, yaadklar sorunlar sosyal medya hesaplarnda duyurdular. Baz futbolcular, alacamz verilmeden kulüple ilikimiz kesildi diyerek sitemde bulunurken, baz futbolcular ise maddem bizi gönderdiniz alacaklarmz ödeyin diye tepki gösterdi. Futbolcularn sosyal medya hesaplarnda yaptklar bu açklamalara karlk olarak Amed Sportif Faaliyetler yönetimi de resmi sosyal medya hesaplar üzerinden bir açklama yapt. Yaplan açklamada, Hiçbir sporcumuzun içeride prim alaca kalmamtr demesi ise futbolcularn, maç ba ve transfer taksitlerinin ödenmediini ortaya koydu. Kulüpten yaplan açklama öyle:

Önceki günlerde baz sporcularmzn sosyal medya mecralarnda yaynladklar açklamaya ilikin yönetim kurulumuzun açklama yapma gerei domutur. Yönetime geldiimizden beri yaklak olarak 5 milyon lira ödeme yaptk. Bu ödemelerin yaklak 3 milyon lirasn sporcuya ödenmi olup hiçbir sporcumuzun içeride prim alaca kalmamtr. Bu balamda sporcularmzn yaptklar açklama gerçei yanstmamakla birlikte kulübümüzü ve yönetimimizi zan altnda brakmtr. Tüm kulüplerde olduu gibi maalesef kulübümüzün de futbolculara borcu vardr. Fakat u bilinmelidir ki geçmite hiçbir sporcunun Amedsporda alaca kalmamtr ve bundan sonra da kalmayacaktr.

Ana Sayfaya Git