Amed Sportif Faaliyetler’in performansı camiayı sevindirdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Amedsportif Faaliyetler’in son dönemdeki performansı, camianın yüzünü güldürdü.

Haberler 11.04.2019 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

kinci yarda oynad 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak toplad 22 puanla baarl bir grafik çizen Amed Sportif Faaliyetler, ampiyonluk ve play-off iddias kalmamasna ve tecrübeli oyuncularla yollarn ayrarak gençlerle yola devam etmesine ramen elde ettii bu sonuçlarla camiann yüzünü güldürdü.

Son olarak ideal kadrosundan 10 futbolcunun çeitli nedenlerle yer almad kadrosuyla negölsporu deplasmanda 2-1 yenen Amed Sportif Faaliyetler, puann 46ya çkararak 30. haftay 7. srada tamamlad. Diyarbakr temsilcisi, Gaziantepsporun ligden çekilmesi nedeniyle 31. haftay ise maç yapmadan hanesine 3 puan yazdrarak geçirecek. Kalan 3 maçta ise srasyla deplasmanda Bodrumspor, kendi sahasnda Kastamonuspor ve deplasmanda Bayrampaa ile kar karya gelecek.

negölspor maç kadrosunda daha önce takmdan ayrlan 6 futbolcunun yan sra kart cezallar Yiitcan ve Furkan ile teknik heyetin tasarrufu ile Nezir Özer ve Sddk stemi yer almad. Genç futbolculardan Bünyamin Yürür, Muhlis stemi ve Ferat Yaar ilk 11de yer alrken, Berat Han ve Ali Gaffar çöz de sonradan oyuna girdi. Hakan Doan ve Samet Yldz ise ilk 18de yer ald.

Ana Sayfaya Git