Amed'in Tokat'a Tokat Hesabı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve play-off’a çıkmayı hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler’de Tokatspor maçı hazırlıkları start aldı

Haberler 30.03.2016 - 09:54 Son Güncelleme : 30.03.2016 - 09:54

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Talay Tepe Tesislerindeki idman sahalarında Tokatspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Küçükbayrak, Tokatsporun 1 puanla üzerlerinde bulunduğunu ve hafta sonunda kendi sahalarında yapacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğini belirtti.

MUTLAKA KAZANMALIYIZ

Küçükbayrak, play-off hedeflerine ulaşmaları için Tokatspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini kaydetti. Küçükbayrak, Ligde hedefi olan bir takımız. Bu hedefimize ulaşmamız için önce Tokatspor maçını kazanmalıyız. Eğer bu maçta istediğimiz 3 puanı alırsak, play-off yolunda önemli bir engelli aşmış oluruz. Bu nedenle Tokatspor maçı bizim için kritik önem taşıyor dedi.

Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Küçükbayrak, Son 3 maçta 7 puan çıkardık. Yani son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı kalan maçlarımızda da sürdürüp play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz ifadelerinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır