Amed'in Tokat'a Tokat Hesabı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve play-off’a çıkmayı hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler’de Tokatspor maçı hazırlıkları start aldı

Amed'in Tokat'a Tokat Hesabı!

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Talay Tepe Tesisleri’ndeki idman sahalarında Tokatspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Küçükbayrak, Tokatspor’un 1 puanla üzerlerinde bulunduğunu ve hafta sonunda kendi sahalarında yapacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğini belirtti.

MUTLAKA KAZANMALIYIZ

Küçükbayrak, play-off hedeflerine ulaşmaları için Tokatspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini kaydetti. Küçükbayrak, “Ligde hedefi olan bir takımız. Bu hedefimize ulaşmamız için önce Tokatspor maçını kazanmalıyız. Eğer bu maçta istediğimiz 3 puanı alırsak, play-off yolunda önemli bir engelli aşmış oluruz. Bu nedenle Tokatspor maçı bizim için kritik önem taşıyor” dedi.

Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Küçükbayrak, “Son 3 maçta 7 puan çıkardık. Yani son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı kalan maçlarımızda da sürdürüp play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz