Amedspor havasını buldu

Ankara Demirspor’u deplasmanda 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetine imza atan Amedspor, 4 maçta topladığı 9 puanla ligin zirvesine doğru tırmanışa geçti.

Haberler 28.09.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haftay averajla ikinci srada tamamlayan Yeil-Krmz-Beyazl takmda baz futbolcularn bireysel performanslarnn yükselii de devam ediyor. Anl ahin att golle takma kritik 3 puan kazandrrken,Mehmet Alaeddinolu asistlerine devam etti. Kaleci Kurtulu da bundan önceki haftalarda sergiledii baarl performansn Ankarada da sürdürdü.

Ankaradan mutlu bir ekilde dönen Amedspor, 2 Ekim Cumartesi günü Yeni Diyarbakr Stadnda saat 16.00da balayacak müsabakada Eskiehirsporla kar karya gelecek.

KULÜP BAKANI TARAFARLARIN ARASINDA MAçI ZLED

Diyarbekirspor Kulüp Bakan Turan lgin ve yönetim kurulu üyeleri, Somaspor maçn protokol ve vip yerine taraftarlarn arasnda izleyerek ilginç bir yönteme bavurdu. Taraftarlarla birlikte zaman zaman tezahürat yapan ve büyük heyecan yaayan lgin,takmn 1-0 yenilgiden kurtularak 3-1 galip gelmesi sonrasnda büyük sevinç yaad. lgin,Bunun her hangi bir nedeni nedeni yok. Protesto veya tepki deil. Ben hem eski futbolcuyum hem de tribünlerden gelmeyim. Biz bu halkn parçasyz. Onlarla beraber maç izlemek daha keyifli ve zevkli. Bu yüzden böyle bir karar aldk. Erken 10 kii kaldk, 1-0 yenik duruma dütük. Her ey aleyhimize görünmesine ramen inanlmaz bir mücadele ve geri dönüle kazanmasn bildik. Diyarbekirspor için bundan sonra her çok daha güzel olacak. dedi.

Ana Sayfaya Git