Görüş Bildir

Amedspor havasını buldu

Ankara Demirspor’u deplasmanda 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetine imza atan Amedspor, 4 maçta topladığı 9 puanla ligin zirvesine doğru tırmanışa geçti.

Amedspor havasını buldu

Haftayı averajla ikinci sırada tamamlayan Yeşil-Kırmızı-Beyazlı takımda bazı futbolcuların bireysel performanslarının yükselişi de devam ediyor. Anıl Şahin attığı golle takıma kritik 3 puanı kazandırırken,Mehmet Alaeddinoğlu asistlerine devam etti. Kaleci Kurtuluş da bundan önceki haftalarda sergilediği başarılı performansını Ankara’da da sürdürdü.

Ankara’dan mutlu bir şekilde dönen Amedspor, 2 Ekim Cumartesi günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakada Eskişehirspor’la karşı karşıya gelecek.

KULÜP BAŞKANI TARAFARLARIN ARASINDA MAÇI İZLEDİ

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin ve yönetim kurulu üyeleri, Somaspor maçını protokol ve vip yerine taraftarların arasında izleyerek ilginç bir yönteme başvurdu. Taraftarlarla birlikte zaman zaman tezahürat yapan ve büyük heyecan yaşayan İlgin,takımın 1-0 yenilgiden kurtularak 3-1 galip gelmesi sonrasında büyük sevinç yaşadı. İlgin,”Bunun her hangi bir nedeni nedeni yok. Protesto veya tepki değil. Ben hem eski futbolcuyum hem de tribünlerden gelmeyim. Biz bu halkın parçasıyız. Onlarla beraber maçı izlemek daha keyifli ve zevkli. Bu yüzden böyle bir karar aldık. Erken 10 kişi kaldık, 1-0 yenik duruma düştük. Her şey aleyhimize görünmesine rağmen inanılmaz bir mücadele ve geri dönüşle kazanmasını bildik. Diyarbekirspor için bundan sonra her çok daha güzel olacak.” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi