Amedspor, Haziran ayı içinde mali kongre yapacak

Seçim maddesi eklenmediği takdirde yeni bir yönetimin gelmesi veya yönetime yeni isimlerin alınma şansı yok. Yönetime talipli olanların olduğu konuşuluyor.

Haberler 08.06.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedsporda yönetim Haziran ay içinde Mali Kongre yapma karar ald. En çok merak edilen konularn banda kulübün futbolculara, personele, piyasaya ve futbolculara olan borcu. Mali tablonun Mali Genel Kurulda tüm rakamlaryla açklanmas bekleniyor. Daha önce basnda yer alan haberlerde kulübün borcunun 5 milyon TL olduu yazlm ve yönetim de bu iddialara Mali Genel Kurulda açklk getireceini açklamt. Haziran ay içinde yaplacak Mali Genel Kurulla ilgili kesin tarih ve yerin önümüzdeki birkaç gün içinde ilan edilmesi bekleniyor. Yönetimin kongrede, mali sorunlara nasl çözüm üreteceine dair plan ve çalmalar anlatmas da bekleniyor.

YÖNETME TALPL VAR DDASI

Merak edilen önemli konularn banda yeni bir yönetimin gelip gelmeyecei ya da mevcut yönetime takviye yapp yaplmayaca. Mevcut yönetim, seçimli genel kurul yapmad takdirde yeni bir yönetimin oluma ans ve ihtimali yok. Ayn ekilde mevcut yönetime yeni isimlerin girmesi için de seçimli kongre art.Kulislerde yönetime talipli olanlar olduu, ekonomik olarak kulübün tüm sorunlarn çözebilecek güce sahip isimler olduu ve bu yüzden mevcut yönetimin verecei kararn beklenildii ifade ediliyor.

Ana Sayfaya Git