Amedspor işi sıkı tutuyor

İstanbulspor deplasmanında aldığı yenilgiyle, liderliği kaptıran Amed Sportif Faaliyetler, ışı sıkı tutmaya başlarken, puan kaybına sıfır tolerans tanırken, Tepecikspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Haberler 09.02.2017 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta stanbulsporla deplasmanda 1-0 malup olan ve iki puan geride liderlii Erzurumspora kaptran ve Diyarbakr 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden Amed Sportif Faaliyetler, puan kaybna kar alarm verirken, Büyükçekmece Tepecikspor maç hazrlklarn, sk bir tempoyla sürdürüyor.

TEPECKSPOR MAçI

Kendi sahasnda Tepeciksporla karlayacak olan Yeil-Krmzl ekibin Teknik Direktörü Taner Takn, özellikle kendi sahalarnda oynayacaklar müsabakalar için, puan kayb açsndan sfr tolerans tannrken, u deerlendirmeyi yapt. Büyükçekmece Tepecikspor maç bizim için çok önemli bir karlama olacak. uan iki puan geride, 5. srada bulunuyoruz. Bu maç kazanrsek, hedefimize bir adm daha yaklam olacaz. Saha avantajmz kullanarak, maç kaypsz kapatmak istiyoruz.

SAHAMIZDA KAZANMALIYIZ

Oynayacaklar 13 maçtan 7sinin kendi sahalarnda, geriye kalan 6 maçn ise deplasmanda, rakip takmlarn sahasnda olacan ifade eden Rakiplerimize oranla biz uan için avantajl durumdayz. Bu avantaj çok iyi ve akll sonuçlarla noktalamak istiyoruz. Kendi sahamzda yapacamz müsabakalarda eer ki, kayp vermezsek, deplasmanda da 3-4 puan getirebilirsek, ampiyonluu ipini göüsleriz. Yeterki azimle, güçlübirlii içerisinde olabilelim.

Ana Sayfaya Git