Amedspor işi sıkı tutuyor

İstanbulspor deplasmanında aldığı yenilgiyle, liderliği kaptıran Amed Sportif Faaliyetler, ışı sıkı tutmaya başlarken, puan kaybına sıfır tolerans tanırken, Tepecikspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Amedspor işi sıkı tutuyor

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor'la deplasmanda 1-0 mağlup olan ve iki puan geride liderliği Erzurumspor'a kaptıran ve Diyarbakır'ı 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden Amed Sportif Faaliyetler, puan kaybına karşı alarm verirken, Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarını, sıkı bir tempoyla sürdürüyor.

TEPECİKSPOR MAÇI

Kendi sahasında Tepecikspor'la karşılayacak olan Yeşil-Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Taner Taşkın, özellikle kendi sahalarında oynayacakları müsabakalar için, puan kaybı açısından sıfır tolerans tanınırken, şu değerlendirmeyi yaptı. "Büyükçekmece Tepecikspor maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Şuan iki puan geride, 5. sırada bulunuyoruz. Bu maçı kazanırsek, hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Saha avantajımızı kullanarak, maçı kayıpsız kapatmak istiyoruz."

SAHAMIZDA KAZANMALIYIZ

Oynayacakları 13 maçtan 7'sinin kendi sahalarında, geriye kalan 6 maçın ise deplasmanda, rakip takımların sahasında olacağını ifade eden “Rakiplerimize oranla biz şuan için avantajlı durumdayız. Bu avantajı çok iyi ve akıllı sonuçlarla noktalamak istiyoruz. Kendi sahamızda yapacağımız müsabakalarda eğer ki, kayıp vermezsek, deplasmanda da 3-4 puan getirebilirsek, şampiyonluğu ipini göğüsleriz. Yeterki azimle, güçlübirliği içerisinde olabilelim.

Kaynak: Diyarbakır Söz