Amedspor, Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaştı.

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle bir çok önemli oyuncusunu kaybeden ve dış transferde adım atamayan Amedspor, sözleşmesi sona eren Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaştı. Kulübün maddi konularda da birkaç güne kadar açıklama yapması bekleniyor.

Haberler 05.07.2018 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaad maddi sorunlar nedeniyle geçen sezondan kalma alacaklar ödeyemeyen,bu yüzden iç transferde bir çok önemli oyuncusunu baka kulüplere kaptran d transferde adm atamayan Amedspora ilk olumlu haber iç transferde geldi. Baarl kanat oyuncusu Ouz çetinkaya ile yeniden anlamaya varld.

K MZA ATILDI

Kulüpten yaplan açklamada,Takmmza 2016-2017 sezonunda, çatalcadan transfer olan Ouz çetinkaya ile tekrar anlama saland.Takmza transfer olduundan itibaren gösterdii performans ile çok büyük beeni toplanan ve tarafl tarafsz herkesin takdirini toplayan futbolcumuz Ouz çetinkaya ile bugün kulüp bakanmzn ofisinde yaplan görüme sonucu kendisini bir sezon daha Amedsporlu yapacak imzay att. Yuvasnda kalan sporcumuza yeni sezonda baarlar dileriz ifadelerine yer verildi.

MADD SORUNLAR

Bu arada kulüpte yaanan maddi sorunlar çözmek için balatlan çalmalar devam ederken,u ana kadar olumlu sonuç elde edilemedii belirtiliyor. Kulübün,basnda yer alan haberler üzerine birkaç güne kadar açklama yapmas bekleniyor.

Öte yandan 17 Temmuzda Kocaeli Kartepede balayacak yeni sezon hazrlk kampna kadar iç transferde baz oyuncularla daha anlalmas bekleniyor. lk etap kampnn arlkl olarak genç futbolculardan olumas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git