Amedspor, Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaştı.

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle bir çok önemli oyuncusunu kaybeden ve dış transferde adım atamayan Amedspor, sözleşmesi sona eren Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaştı. Kulübün maddi konularda da birkaç güne kadar açıklama yapması bekleniyor.

Amedspor, Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaştı.

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle geçen sezondan kalma alacakları ödeyemeyen,bu yüzden iç transferde bir çok önemli oyuncusunu başka kulüplere kaptıran dış transferde adım atamayan Amedspor’a ilk olumlu haber iç transferde geldi. Başarılı kanat oyuncusu Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaşmaya varıldı.

İKİ İMZA ATILDI

Kulüpten yapılan açıklamada,”Takımımıza 2016-2017 sezonunda, Çatalca’dan transfer olan Oğuz Çetinkaya ile tekrar anlaşma sağlandı.Takımıza transfer olduğundan itibaren gösterdiği performansı ile çok büyük beğeni toplanan ve taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan futbolcumuz Oğuz Çetinkaya ile bugün kulüp başkanımızın ofisinde yapılan görüşme sonucu kendisini bir sezon daha Amedsporlu yapacak imzayı attı. Yuvasında kalan sporcumuza yeni sezonda başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

MADDİ SORUNLAR

Bu arada kulüpte yaşanan maddi sorunları çözmek için başlatılan çalışmalar devam ederken,şu ana kadar olumlu sonuç elde edilemediği belirtiliyor. Kulübün,basında yer alan haberler üzerine birkaç güne kadar açıklama yapması bekleniyor.

Öte yandan 17 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de başlayacak  yeni sezon hazırlık kampına kadar iç transferde bazı oyuncularla daha anlaşılması bekleniyor. İlk etap kampının ağırlıklı olarak genç futbolculardan oluşması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz