Amedspor silbaştan!

Amedspor, kadrosunda revizyona giriyor. Kadronun yüzde 90’ı değişirken, şu ana kadar dış transferde 11 futbolcu ile anlaşma sağlandı. Son olarak 1.Lig ekibi Boluspor’dan deneyimli savunma oyuncusu Gökhan Alsan transfer edildi.

Haberler 14.07.2023 - 15:15 Son Güncelleme : 14.07.2023 - 15:15

Yeni sezona yeni bir yönetim, yeni bir teknik heyet ve yeni bir kadroyla şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Amedsporda deyim yerindeyse her şey silbaştan yenileniyor, taşlar tekrar yerine oturtuluyor. Aziz Elaldı başkanlığındaki yönetim ilk iş olarak Sportif Direktörlüğe Murat Yiğiteri ve teknik direktörlüğe de Serdar Bozkurtu getirmişti. Daha sonra kadro yenilenme çalışmalarına başlandı. İç transferde mevcüt kadrodaki futbolcuların yüzde 90ı ile yollar ayrıldı, dış transferde şu ana kadar 11 futbolcu transfer edildi.

TECRÜBELİ GÖKHAN ALSANIN TRANSFERİ AçIKLANDI

Transfer piyasasının en hareketli kulüpleri arasında gösterilen Amedspor,son olarak Ankara Demirspordan Oktay Aydın, Vanspordan Uğur Adem Gezer, Karacabey Belediyespordan Onur Karakabak ve Boluspordan Gökhan Alsanın transferini açıkladı.

İç transferde de Taner Gümüşün sözleşmesi yenilendi.

Kulüp yönetimi, 3 veya 4 transfer daha yaparak kadroyu tamamlamak istiyor.

KAMP çALIŞMALARI AFYONKARAHİSARDA OLACAK

Yeni sezon hazırlıkları için sahaya inen Amedspor, ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Takım daha sonra Afyonkarahisara gidecek. 24 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında burada yapılacak kamp çalışmalarıyla fizik ve kondüsyon yükleyerek hazırlık maçlarıyla gücünü test edecek.

Ana Sayfaya Git