Amedspor silbaştan!

Amedspor, kadrosunda revizyona giriyor. Kadronun yüzde 90’ı değişirken, şu ana kadar dış transferde 11 futbolcu ile anlaşma sağlandı. Son olarak 1.Lig ekibi Boluspor’dan deneyimli savunma oyuncusu Gökhan Alsan transfer edildi.

Amedspor silbaştan!

Yeni sezona yeni bir yönetim, yeni bir teknik heyet ve yeni bir kadroyla şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Amedspor’da deyim yerindeyse her şey silbaştan yenileniyor, taşlar tekrar yerine oturtuluyor. Aziz Elaldı başkanlığındaki yönetim ilk iş olarak Sportif Direktörlüğe Murat Yiğiter’i ve teknik direktörlüğe de Serdar Bozkurt’u getirmişti. Daha sonra kadro yenilenme çalışmalarına başlandı. İç transferde mevcüt kadrodaki futbolcuların yüzde 90’ı ile yollar ayrıldı, dış transferde şu ana kadar 11 futbolcu transfer edildi.

TECRÜBELİ GÖKHAN ALSAN’IN TRANSFERİ AÇIKLANDI

Transfer piyasasının en hareketli kulüpleri arasında gösterilen Amedspor,son olarak Ankara Demirspor’dan Oktay Aydın, Vanspor’dan Uğur Adem Gezer, Karacabey Belediyespor’dan Onur Karakabak ve Boluspor’dan Gökhan Alsan’ın transferini açıkladı.

İç transferde de Taner Gümüş’ün sözleşmesi yenilendi.

Kulüp yönetimi, 3 veya 4 transfer daha yaparak kadroyu tamamlamak istiyor.

KAMP ÇALIŞMALARI AFYONKARAHİSAR’DA OLACAK

Yeni sezon hazırlıkları için sahaya inen Amedspor, ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Takım daha sonra Afyonkarahisar’a gidecek. 24 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında burada yapılacak kamp çalışmalarıyla fizik ve kondüsyon yükleyerek hazırlık maçlarıyla gücünü test edecek.

Kaynak: Spor Merkezi