Amedspor S.O.S verdi

15 bine yakın taraftarının desteğiyle çıktığı sezonun ilk maçında Sancaktepe Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilen Amedspor ortaya koyduğu kötü futbolla camiasını üzdü. Bir çok mevkide eksikleri dikkat çeken Amedspor’un bu tablosu takımdan ayrılan bazı isimlerin yerinin dolmadığını gösterdi.

Haberler 03.09.2019 - 12:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyük umutlarla hazrland yeni sezona kötü balayan Amedsporda sonuç kadar ortaya konulan kötü futbol da eletiri konusu oldu.

1-0 öne geçtii maçta yedii hatal gollerle dikkat çeken takmda savunmadaki boluklar rakibin pozisyonlar bulmasna neden olurken,orta sahada yetersiz kalan takm hücümda da vasatn altnda kald. Takmn iyi organize olamamas ve hatlar aras kopukluk yaamas dikkat çekti.

Hayal Krkl le Ayrld

Büyük umutlarla stada gelen binlerce taraftar oynanan kötü futbol karsnda büyük üzüntü yaad. Takmlarndan ampiyonluk bekleyen taraftarlar,lk haftadan umutsuz ve karamsar olmak yanl fakat takm da gelecek için umut vermedi. Saha içinde ciddi sorunlar var. Yaplan transferler yeterli görünmüyor. Baz mevkilerde bu açk ekilde ortaya çkt. Takm toparlanp gelecek haftalarda bunu telafi etmelidir. Bu kentin artk üst liglere ihtiyac var. 33 bin kiilik büyük stadmza bu tablo yakmyor diyerek görülerini dile getirdiler.

Ana Sayfaya Git