Görüş Bildir

Amedspor S.O.S verdi

15 bine yakın taraftarının desteğiyle çıktığı sezonun ilk maçında Sancaktepe Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilen Amedspor ortaya koyduğu kötü futbolla camiasını üzdü. Bir çok mevkide eksikleri dikkat çeken Amedspor’un bu tablosu takımdan ayrılan bazı isimlerin yerinin dolmadığını gösterdi.

Amedspor S.O.S verdi

Büyük umutlarla hazırlandığı yeni sezona kötü başlayan Amedspor’da sonuç kadar ortaya konulan kötü futbol da eleştiri konusu oldu.

1-0 öne geçtiği maçta yediği hatalı gollerle dikkat çeken takımda savunmadaki boşluklar rakibin pozisyonlar bulmasına neden olurken,orta sahada yetersiz kalan takım hücümda da vasatın altında kaldı. Takımın iyi organize olamaması ve hatlar arası kopukluk yaşaması dikkat çekti.

Hayal Kırıklığı İle Ayrıldı

Büyük umutlarla stada gelen binlerce taraftar oynanan kötü futbol karşısında büyük üzüntü yaşadı. Takımlarından şampiyonluk bekleyen taraftarlar,”İlk haftadan umutsuz ve karamsar olmak yanlış fakat takım da gelecek için umut vermedi. Saha içinde ciddi sorunlar var. Yapılan transferler yeterli görünmüyor. Bazı mevkilerde bu açık şekilde ortaya çıktı. Takım toparlanıp gelecek haftalarda bunu telafi etmelidir. Bu kentin artık üst liglere ihtiyacı var. 33 bin kişilik büyük stadımıza bu tablo yakışmıyor” diyerek görüşlerini dile getirdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi