Amedspor yönetimine yeni dernek tepkisi!

Diyarbakır merkezli Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) kuruldu.İlk etapta Diyarbakırlı spor yazarları ve spor yorumcularından oluşan derneğe zamanla Doğu ve Güneydoğu'nun diğer illerindeki spor yazarlarının da dahil edilmesi planlanıyor.

Haberler 17.04.2017 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuruluu tamamlanan dernek için önümüzdeki günlerde geni kapsaml açklama yaplaca kaydedildi.

Amedspor Yönetiminin Basn Ambargosuna Tepki

GSYD ilk açklamasn,Amedspor maçlarnda son haftalarda uygulanan basn ambargosuna ayrd.Amedspor yönetiminin önce haksz ve hukuksuz ekilde basn tribününü kaldrd, son olarak da Pendikspor maçna baz basn emekçilerini almadn vurgulayan GSYDnin kurucu bakan Ylmaz Bayn imzas ile yaplan açklamada bu tutum knand.

Basna Yönelik Bu Tutum Kabul Edilemez

Açklamada,Seyrantepede oynanan Amedspor- Pendikspor maçnda stadyuma alnmayan baz basn emekçi arkadalarmza yaplan saygszl knyorum. Bu iin sorumlularndan derhal bir açklama bekliyoruz. Bu tutum ve tavrnz size bir ey kazandramayaca gibi uygulamalarnzn ne kadar hukuksuz ve anti demokratik olduunu ortaya koymaktadr. Demekki basn ya size yanda olacak yada bu tür yaptrmlar uygulayacaksnz öylemi. Basn tribünlerinde yapm olduunuz saçma sapan uygulamaya ekonomik ihtiyacnz vardr destek olsun diye ses etmedik Ama Unutmayn sizler bu gün varsnz yarn olmayacaksnz kurumlar ve meslek kurulular hep varolacak. Amac maç izleyip gazetelere ve köelerinde yorum yapmaya çalan arkadalarmza yaplan bu saygszl tekrar knyorumdenildi.

Ana Sayfaya Git