Amedspor'a hoca dayanmıyor

Amedspor'da yönetimin teknik direktör İbrahim Cezayir ile yolları ayırdığı bildirildi. Böylece geride kalan 27 haftada üçüncü kez teknik heyet değişikliği yaşandı.

Haberler 10.03.2020 - 12:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta kötü bir sezon geçirerek küme düme korkusu yaayan Amedsporda sular durulmuyor. Geçen hafta seferberlik ilan ederek bilet fiyatlarn 1 TL olarak belirleyen ve kentteki sivil toplum kurulular ile i çevrelerinin desteiyla taraftarlara yaklak 20 bin TL ücretsiz bilet datan Amedspor, buna ramen sahasnda Pendikspora yenilmekten kurtulamad. Beklenmedik yenilginin faturas teknik direktör brahim Cezayire kesildi. 5 hafta önce Mehmet Budaknn yerine göreve gelen Cezayir ile yollarn ayrld bildirildi.

Sezona Ramazan Erin ile balayan ve daha sonra Mehmet Budaknla devam eden Amedsporda 5 hafta önce de Budakn istifa ederek göreve brahim Cezayir getirilmiti. Son 7 haftaya küme düme tehlikesi ile giren Amedsporda yeni teknik adam araylar balad.

Zorlu Bir Fikstürü Var

Kalan 7 haftada Amedsporu zorlu bir fikstür bekliyor. Bu hafta Ankarada kendisi gibi ligde kalma hesaplar yapan Bakent Akademi Kulübü ile karlaacak. 7 maçn 3ünü kendi sahasnda yapacak olan Amedspor, 4 maç ise d sahada yapacak.

Evinde Tarsus dman Yurdu,Manisa FK ve negölspor ile, deplasmanda da Bakent Akademi, çorum FK, Afyonspor ve Krklarelisporla kar karya gelecek.

Ana Sayfaya Git