Amedspor’da Atik'le devam!

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, deneyimli teknik direktör Aykan Atik’in istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Haberler 14.12.2021 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor Kulüp Bakan Yldrm, baz sosyal medya hesaplarndan Aykan Atikin istifa ettii yönündeki haberlere ilikin açklama yapt.

Taraftardan çirkin tezahürat

Yaplan yazl açklamada, Bilindii gibi Aykan Atik hocamzn takmn bana gelmesiyle takm içinde aile ortam olumu olup bu durum kendisini her geçen gün fazlasyla hissettirmektedir. Dün oynanan Isparta Spor maçnn ardnda bugün sosyal medyada Aykan Atik hocamzn istifa ettiine dair yaplan paylam üzerine bu açklamay yapma gerei hasl oldu. zleyenlerin de gördüü gibi dün oynadmz Isparta Spor maçnda erken yediimiz gol dnda ev sahibi takmn hakaret içerikli çirkin tezahüratlar karsnda deplasman takm olmamza ramen oyunun hkimiyeti bizdeydi. Yakaladmz birçok pozisyonu ise maalesef sonuçlandramadk. Maç içerisinde teknik heyetimiz ve oyuncularmz rakip takm taraftarnn futbol d ilkel söylem ve yaklamlar karsnda saha içinde fair-play çerçevesinde ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Bu psikolojik baskya ramen ev sahibine kar bariz bir mücadele üstünlüü ortaya koyan futbolcularmz ve teknik heyetimizi kutluyorum. Sonuç olarak futbol ans rakipteydi. Maçn banda attklar gol ile 3 puann sahibi oldular.

Paylamlar dikkate almayn

Amedspor camiasnn bugün sosyal medyada Aykan Atik hocamzn istifa ettiine dair yaplan paylam dikkatte almamalar gerektiini belirtir, Aykan Atik hocamzn yannda olduumuzu hatrlatrz. Birlikte Baaracamza inanyor, bütün Amedspor sevenlerini her zaman olduu gibi yarn ve her gün Amedspor etrafnda kenetlenmeye çaryorum. Birlikte Baaracaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git