Amedspor’da Atik'le devam!

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, deneyimli teknik direktör Aykan Atik’in istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Amedspor’da Atik'le devam!

Amedspor Kulüp Başkanı Yıldırım, bazı sosyal medya hesaplarından Aykan Atik’in istifa ettiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Taraftardan çirkin tezahürat

Yapılan yazılı açıklamada, “Bilindiği gibi Aykan Atik hocamızın takımın başına gelmesiyle takım içinde aile ortamı oluşmuş olup bu durum kendisini her geçen gün fazlasıyla hissettirmektedir. Dün oynanan Isparta Spor maçının ardında bugün sosyal medyada Aykan Atik hocamızın istifa ettiğine dair yapılan paylaşım üzerine bu açıklamayı yapma gereği hasıl oldu. İzleyenlerin de gördüğü gibi dün oynadığımız Isparta Spor maçında erken yediğimiz gol dışında ev sahibi takımın hakaret içerikli çirkin tezahüratları karşısında deplasman takımı olmamıza rağmen oyunun hâkimiyeti bizdeydi. Yakaladığımız birçok pozisyonu ise maalesef sonuçlandıramadık. Maç içerisinde teknik heyetimiz ve oyuncularımız rakip takım taraftarının futbol dışı ilkel söylem ve yaklaşımları karşısında saha içinde fair-play çerçevesinde ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Bu psikolojik baskıya rağmen ev sahibine karşı bariz bir mücadele üstünlüğü ortaya koyan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Sonuç olarak futbol şansı rakipteydi. Maçın başında attıkları gol ile 3 puanın sahibi oldular.

Paylaşımları dikkate almayın                             

Amedspor camiasının bugün sosyal medyada Aykan Atik hocamızın istifa ettiğine dair yapılan paylaşımı dikkatte almamaları gerektiğini belirtir, Aykan Atik hocamızın yanında olduğumuzu hatırlatırız. Birlikte Başaracağımıza inanıyor, bütün Amedspor sevenlerini her zaman olduğu gibi yarın ve her gün Amedspor etrafında kenetlenmeye çağırıyorum. Birlikte Başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz