Amedspor'da derelioğlu dönemi

Amedspor, önceki gün yollarını ayırdığı İbrahim Cezayir'in yerine teknik direktörlük görevine Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcularından Oktay Derelioğlu'nu getirdi. 3 yılda 6 takımda görev yapan Derelioğu,” Kalan haftalarda taraftarlarımızın destekleriyle bu zorlu süreci birlikte aşacağımıza inancım tamdır.” dedi.

Haberler 11.03.2020 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 Ylda 6 Takmda Görev Yapt

Amedsporun bu sezondaki 4.teknik direktörü Oktay Dereliolu oldu. Pendikspor yenilgisinden sonra brahim Cezayir ile yollarn ayran Amedspor, bu göreve Beikta ve milli takmn eski futbolcularndan Oktay Dereliolunu getirdi. Dereliolunun 2017 ylndan bu yana 6 takmda görev yapt kaydedildi.

mza töreninin ardndan ksa bir açklama yapan Dereliolu, açklamasnda, Amedspor gibi deerli bir camiaya hoca olarak gelmi olmaktan son derece onurlu ve gururluyum. nallah kalan haftalarda taraftarlarmzn destekleriyle bu zorlu süreci birlikte aacamza inancm tamdr. dedi.

Ligde Kalacamza nanyoruz

Kulüp Bakan Metin Klavuz ise ligde zorlu bir süreçte bulunduklarna dikkat çekerek Oktay Dereliolu ile birlikte baarl olacaklarna inandn kaydetti. Klavuz,Oktay Dereliolu hocann takmn bana getirilmesi zorlu sürecin almasnda önemli olacaktr. Amedspor camiasna hayrl olsun. dedi.

Öte yandan Hekimolu Trabzon maçndan sonra 7 maçlk ceza alan Mansur çalar, bu cezasn bu hafta sonu Bakent Akademi ile deplasmanda oynanacak maçla tamamlayacak ve Tarsus dman Yurdu maçyla birlikte takmdaki yerini alabilecek.

Ana Sayfaya Git