Amedspor'da galibeyet planı

Liderlik mücadelesi veren Amedspor, zorlu Karagümrükspor deplasmanı için, İstanbul'a giderken, futbolcular ve teknik heyet, tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu.

Haberler 15.03.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta Fethiyesporu son dakikada 1-0lk skorla malup ederek, üç puan alan Yeil-Krmz ekip, bugün saat 15.00te ligde kalma mücadelesi veren Fatih karagümrüksporla karlaacak.

Zorlu ve kritik bir maç niteliindeki Karagümrük karsnda, mutlak galibiyet plan yapan Amedspor kadrosunda, sakatlklar nedeniyle geçtiimiz hafta kadroda yer almayan Okan ve Koray yer alrken, takm dün Diyarbakrdan stanbula uçtu.

Amedspor Teknik Direktöre Taner Takn, Zorlu hafftalara girdik. Artk içerde ve dardaki tüm maçlarmz, bizler için final havasnda geçecek. Kritik maçlar var. Karagümrükspor maç, bizler için iki öneme sahiptir. Birincisi deplasman, ikincisi de, kümede kalma mücadalesi veren bir takm. Tüm varlklaryla maça aslacaklar. Ama bizde, tüm kozlarmz kullanm, sahadan galibiyetle ayrlmak istiyoruz. Eer ki bu maç alrsak. Ki alacamza inanyorum. Hedefimize ulamada önemli bir eii geçmi oluruz.

Ana Sayfaya Git