Görüş Bildir

Amedspor'da galibeyet planı

Liderlik mücadelesi veren Amedspor, zorlu Karagümrükspor deplasmanı için, İstanbul'a giderken, futbolcular ve teknik heyet, tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu.

Amedspor'da galibeyet planı

Geçtiğimiz hafta Fethiyespor'u son dakikada 1-0'lık skorla mağlup ederek, üç puanı alan Yeşil-Kırmızı ekip, bugün saat 15.00'te ligde kalma mücadelesi veren Fatih karagümrükspor'la karşılaşacak.

Zorlu ve kritik bir maç niteliğindeki Karagümrük karşısında, mutlak galibiyet planı yapan Amedspor kadrosunda, sakatlıkları nedeniyle geçtiğimiz hafta kadroda yer almayan  Okan ve Koray  yer alırken, takım dün Diyarbakır'dan İstanbul'a uçtu.

Amedspor Teknik Direktöre Taner Taşkın, "Zorlu hafftalara girdik. Artık içerde ve dışardaki tüm maçlarımız, bizler için final havasında geçecek. Kritik maçlar var. Karagümrükspor maçı, bizler için iki öneme sahiptir. Birincisi deplasman, ikincisi de, kümede kalma mücadalesi veren bir takım. Tüm varlıklarıyla maça asılacaklar. Ama bizde, tüm  kozlarımızı kullanım, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Eğer ki bu maçı alırsak. Ki alacağımıza inanıyorum. Hedefimize ulaşmada önemli bir eşiği geçmiş oluruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi