Amedspor’dan hakem kararlarına tepki

Kırşehir Belediyespor karşısında 1-0 üstün durumda iken son saniyelerde yediği golle 1-1 berabere kalarak zirve yarışında 2 puan kaybeden Amedspor,hakem kararlarının takımın aleyhine işlediğine dikkat çekerek tepki gösterdi. TFF ve MHK’ya çağrıda bulunulan açıklamada, bu konuda girişimlerde bulunulacağı ifade edildi.

Haberler 27.01.2022 - 02:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta zirve yar içerisinde yer alan Amedspor, yaanan hakem hatalarna tepki gösterdi. Yazl açklama yapan kulüp yönetimi, yaplan hatalarn art niyetli olduunu dile getirerek Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulundan önlem almasn istedi.

Açklamada,Ligde oynadmz son iki maçta maalesef art niyetli olduunu düündüren hakemlerin yanl ve hatal kararlar sonucu ligde ampiyonluk yolunda ilerleyen takmmzn 4 puan haksz bir ekilde gasp edilmitir.

Verdikleri bariz hatal kararlarla maçlarmzn sonucuna net bir ekilde etki eden ilgili maçlarmzn hakemleri, bu kararlaryla maalesef aleyhimize verdikleri kararlarn kastl verildii yönünde bizleri düündürmektedir.

Gerekli Giriimlerde Bulunacaz

Maçlarmza yaplacak hakem atamalarnn gözden geçirilmesi için bu maçlarmzn görüntülerini incelenmeleri maksadyla Merkez Hakem Kuruluna (MHK) göndereceiz.

Sonuç olarak bariz bir ekilde verdikleri kastl kararlar sonucu ciddi puan kayb yaamamza neden olan art niyet hakemlere kar MHKyi göreve çaryor, maçlarmza hakem atamas konusunda daha dikkatli olunmasn talep ediyoruz.ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git