Amedspor’dan hakem kararlarına tepki

Kırşehir Belediyespor karşısında 1-0 üstün durumda iken son saniyelerde yediği golle 1-1 berabere kalarak zirve yarışında 2 puan kaybeden Amedspor,hakem kararlarının takımın aleyhine işlediğine dikkat çekerek tepki gösterdi. TFF ve MHK’ya çağrıda bulunulan açıklamada, bu konuda girişimlerde bulunulacağı ifade edildi.

Amedspor’dan hakem kararlarına tepki

2.Lig Beyaz Grup’ta zirve yarışı içerisinde yer alan Amedspor, yaşanan hakem hatalarına tepki gösterdi. Yazılı açıklama yapan kulüp yönetimi, yapılan hataların art niyetli olduğunu dile getirerek Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’ndan önlem almasını istedi.

Açıklamada,”Ligde oynadığımız son iki maçta maalesef art niyetli olduğunu düşündüren hakemlerin yanlı ve hatalı kararları sonucu ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımızın 4 puanı haksız bir şekilde gasp edilmiştir.

Verdikleri bariz hatalı kararlarla maçlarımızın sonucuna net bir şekilde etki eden ilgili maçlarımızın hakemleri, bu kararlarıyla maalesef aleyhimize verdikleri kararların kasıtlı verildiği yönünde bizleri düşündürmektedir.

“Gerekli Girişimlerde Bulunacağız”

Maçlarımıza yapılacak hakem atamalarının gözden geçirilmesi için bu maçlarımızın görüntülerini incelenmeleri maksadıyla Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) göndereceğiz.

Sonuç olarak bariz bir şekilde verdikleri kasıtlı kararlar sonucu ciddi puan kaybı yaşamamıza neden olan art niyet hakemlere karşı MHK'yi göreve çağırıyor, maçlarımıza hakem ataması konusunda daha dikkatli olunmasını talep ediyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Spor Merkezi