Amedspor’dan Orta Sahaya Takviye

Amedspor,2.Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’da forma giyen orta alan oyuncusu Hüseyin Yılmaz’ı transfer etti. 26 yaşındaki futbolcunun duran toplarda etkili olduğu bildirildi.

Haberler 19.07.2019 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor, d transferde Azad Kevin Odaba ve Tolga Tekinin ardnda bir ismi daha renklerine katt. Son 8 sezonda Zonguldak Kömürsporda forma giyen 26 yandaki orta saha oyuncusu Hüseyin Ylmaz ile 1 yllk sözleme imzaland. Hüseyinin duran toplarda etkili olduu ve ayrca mücadele gücü yüksek bir futbolcu olduu belirtildi.

Titiz çalma Yürütüyoruz

Kulüp Bakan Metin Klavuz, titiz çalmalar sonucu transferler gerçekletirdiklerini söyledi. Klavuz, Nokta transferler yapmaya çalyoruz. Bunlar yaparken elbette çok titiz davranyoruz. Oyuncunun hem kalitesi hem ahlaki yaps bizim için önemlidir. Teknik heyetimizin uygun gördüü transferleri gerçekletirmeye devam edecez dedi.

Onur Alkanla sözleme

Kulüpten yaplan açklamada,Hem iç hem de d transfer çalmalarmz somutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak TFF 2. Lig takmlarndan Tokatspor formas giyen 29 yandaki Merkez Orta Saha mevkii oyuncusu Onur Alkan ile yapt görümeyi sonuçlandrd. Görümenin ardnda geçen sezon Sancaktepe ve Tokatspor formalaryla 32 maça çkp 6 gol ve 9 asist yapan tecrübeli sporcu ile 1 yllk anlamaya varld.Sözlemesini imzalamak üzere kentimize gelen stanbul doumlu tecrübeli sporcumuz için kulüp tesislerimizde imza töreni düzenlendi. mza törenine kulüp bakanmz Metin Klavuz, As Bakan Baran Durmaz ve kulüp yöneticilerimiz katld.Sporcumuz Onur Alkann transferi kulübümüze ve camiamza hayrl olsun. denildi.

Ana Sayfaya Git