Görüş Bildir

Amedspor’dan Orta Sahaya Takviye

Amedspor,2.Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’da forma giyen orta alan oyuncusu Hüseyin Yılmaz’ı transfer etti. 26 yaşındaki futbolcunun duran toplarda etkili olduğu bildirildi.

Amedspor’dan Orta Sahaya Takviye

Amedspor, dış transferde Azad Kevin Odabaşı ve Tolga Tekin’in ardında bir ismi daha renklerine kattı. Son 8 sezonda Zonguldak Kömürspor’da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu  Hüseyin Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Hüseyin’in duran toplarda etkili olduğu ve ayrıca mücadele gücü yüksek bir futbolcu olduğu belirtildi.

“Titiz Çalışma Yürütüyoruz”

Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, titiz çalışmalar sonucu transferler gerçekleştirdiklerini söyledi. Kılavuz, ”Nokta transferler yapmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken elbette çok titiz davranıyoruz. Oyuncunun hem kalitesi hem ahlaki yapısı bizim için önemlidir. Teknik heyetimizin uygun gördüğü transferleri gerçekleştirmeye devam edeceğz” dedi.

Onur Alkan'la sözleşme

Kulüpten yapılan açıklamada,”Hem iç hem de dış transfer çalışmalarımız somutlaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor forması giyen 29 yaşındaki Merkez Orta Saha mevkii oyuncusu Onur Alkan ile yaptığı görüşmeyi sonuçlandırdı. Görüşmenin ardında geçen sezon Sancaktepe ve Tokatspor formalarıyla 32 maça çıkıp 6 gol ve 9 asist yapan tecrübeli sporcu ile 1 yıllık anlaşmaya varıldı.Sözleşmesini imzalamak üzere kentimize gelen İstanbul doğumlu tecrübeli sporcumuz için kulüp tesislerimizde imza töreni düzenlendi. İmza törenine kulüp başkanımız Metin Kılavuz, As Başkan Baran Durmaz ve kulüp yöneticilerimiz katıldı.Sporcumuz Onur Alkan’ın transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun.” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi